Kerstpakket 2017

Gepost December 19, 2017 in Huishoudelijke beslommeringen / 23 Comments

Als moeder en zzp-er zit er weinig anders voor mij op dan meeliften op andermans Kerstpakket.

In dit geval het kerstpakket van mijn jongste zoon. Het was een goed gevuld kerstpakket, verpakt in een handige plastic box die je later nog goed kunt gebruiken!

kerstpakket 2017

Wat zat er zoal in het kerstpakket?

 • Paprikasticks van Lays
 • Een thermoskan
 • Schaaltjes voor olijven
 • Een zak met snickers, twix etc.
 • Een draagbaar tasje
 • Chio Chips
 • Chocolade kerstballen

Wat voor soort kerstpakket kreeg jij?


23 responses to “Kerstpakket 2017

 1. Wat leuk! Mijn man en ik zijn beide zelfstandig ondernemer, dus ook hier geen kerstpakketten. Wel van klanten leuke pakketten ontvangen, net echt!

 2. Marrian

  Ik hou helemaal niet van kerstpakketten en gaf ze altijd weg, omdat er allemaal spullen in zaten die ik of niet gebruikte of niet at.
  De paar jaar hadden wij een kerstmarkt en daar koos ik altijd iets van rituals.
  Vorig jaar kregen we een bon van bol, gewaardeerd, nu kregen we een oranje fleecevest,laten we het er op houden dat we hierdoor herkenbaar zijn en hij houdt mij vast warm!
  Mijn man krijgt een bon van bol.

 3. Nicole

  Man kreeg dit jaar een leuk kerstpakket met alles erin voor een Italiaanse maaltijd. Voor vlees etc zat er een waardebon van appie bij. Ook koek, snoep en kaaskoekjes in dit thema. Bij de kerstborrel werd hij en zijn collega’s blij gemaakt met een IPad pro.
  Zelf kreeg ik alleen indirect geld van de baas via het individueel keuze budget.

 4. Wat leuk! De doos vind ik handig, heb je wat aan. Hier ook allebei geen kerstpakket. De kerstpakketten die ik ooit kreeg vond ik nooit zo geweldig. Wel leuk om uit te pakken en vervolgens weer weggeven.

 5. Alice

  Ik vind een kerstpakket altijd erg leuk. Omdat onze zoon en ik geen gluten mogen eten zitten er helaas altijd wel veel dingen in die we zelf niet kunnen gebruiken. Dit jaar kreeg ik op mijn werk een code waarmee je zelf online iets kunt uitzoeken. Ideaal, ook geen gesleep met een onhandige doos in bus en trein! Ik heb gekozen voor 4 nummers van Flow. Op die manier heb ik nog lang plezier van mijn “kerstpakket”.

 6. Eke

  Wat een leuk pakket kreeg je zoon! Ik kreeg hem vandaag. Allerlei lekkere hapjes en drankjes om mee te borrelen. Onze driejarige zoon vond het fantastisch om het pakket uit te pakken!

 7. Zij

  Ik heb jaren voor een Nederlands bedrijf gewerkt en toen ik kreeg ik ook elk jaar een goed gevuld kerstpakket. ‘k Vond het steeds zo verrassend vooral heel lief van mijn werkgever.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.