Reacties

Huwelijkscadeau: mooi doodskleed... — 17 reacties

  1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder! Voor een uitzet sparen was al weer een beetje uit de mode, maar ik weet wel dat ik wel spullen verzamelde voor wanneer ik op mezelf ging wonen. Ik heb nog steeds een keukenhanddoekset die ik van de buurvrouw kreeg. Toch al zeker 25 jaar geleden!

  2. Wij, mijn broers, zussen en ik, kregen allemaal een stofzuiger van mijn ouders bij ons huwelijk ???? Mijn oudste broer, die als eerste trouwde, een stofzuiger van ruim 125 gulden en mijn 2 jongste zussen kregen er ieder eentje van 195 euri!

  3. Mijn schoonmoeder had mijn schoonzus inderdaad een compleet servies gegeven. Dus toen wij trouwden... vroeg mijn schoonmoeder wat we wilden hebben, want ze had al ingeschat dat wij daar niet veel om gaven. Fijn! Een ikea servies staat bij ons op tafel, maar we zitten op 4 prachtige, echt leren eettafelstoelen dankzij schoonmoeder!

  4. Hier ook vooral envelopjes want we woonden al 2 jaar samen. Dat doodskleed lijkt mij ook best gruwelijk!
    En servies is toch het leukste als je het gebruikt?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder