Reacties

Poppenhuis Lidl 24,99: met voor en na foto's — 33 reacties

  1. De originele versie is een echt poppenhuis voor kinderen. Ik zou het zo gelaten hebben en mijn 5-jarige niet met mijn eigen styling-idee “opgescheept” hebben.
    Mijn kinderen hadden een houten poppenhuis, allerlei blokjes, lapjes stof, poppetjes etc. en richtten het om de haverklap helemaal opnieuw in!

  2. Ik wilde vroeger zo graag een poppenhuis, dus toen ik 2 dochters kreeg, werd er een poppenhuis gekocht. Een vrij dure van Selecta met alles er op en er aan. Mooie meubels, poppetjes, badkamer, keuken, tuin-speelset en zelfs een auto. Helaas... de kinderen speelden er nooit mee, ze speelden liever met Barbie. Dus nu staat het poppenhuis te wachten op kleinkinderen die er in de verre toekomst misschien ooit mee komen spelen

  3. Jeetje Astrid, wat gaaaaaaaaf! Wat heb je dat prachtig gedaan. Ik wilde dat ik hier het geduld voor zou hebben. Prachtig. Ik zou het zo willen kopen voor mijn Mila :)

    • Haha Rory nou gelukkig was dit nog niet het meeste werk. We gaan binnenkort als het weer wat meer op de lente begint te lijken, weer de boel even uit elkaar halen, en dan leuke behangetjes erop doen. Gaat toch wat mekklijker dan in elkaar en prutsen (daar heb ik dan ook het geduld echt niet voor)

  4. Ik moet er stiekem wel om lachen dat het huis zo goedkoop is en die poppen zo ongelooflijk duur zijn. Naja, duur... Ik weet nog dat ik vroeger Bratz kocht voor €40, maar dat is een ander verhaal :p

  5. Ik vind dit zo leuk voor kinderen! Het huis heeft een fijn prijsje en het leukste vind ik nog dat je hem helemaal aan kunt kleden en naar je eigen smaak kunt maken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>