Reacties

Bespaar geld met behulp van vergelijkingssites — 33 reacties

 1. Gebruik je altijd vergelijkingssites als je op zoek bent naar iets. Er zijn namelijk heel veel meer keuzes aan lectuurbakken dan de 25 die deze site aangeeft. Voor elektronische apparaten gebruik ik wel vaak vergelijkingssites, omdat ik dan het type al weet wat ik wil hebben.

 2. Hier in België is testaankoop vaak een goede, die vergelijkt ook merken, specificaties, degelijkheid, kwaliteit enzo met elkaar...

  Verder ga ik zelf nogal op zoek. Ik tik wat ik wil in op Google en kan zo al heel veel vergelijken. Laatst wilde ik een GSM, ik tikte gewoon het merk en het type in, de gooedkoopste vond ik bij "los toestel", het was enkel de GSM, niet meer of minder, wel t goedkoopste, ik moest niets meer hebben.

  Bij een boxsping, kwam ik uit op boxspringdeals... Ik doe het zoekwerk vooral zelf eigenlijk...

  maar vergelijken loont sowieso de moeite, echt wel!

 3. Als ik iets online koop dan vergelijk ik altijd sites en neem vaak waar het goedkoopste is. Waarom zou je meer betalen als wat nodig is? Handig artikel, ik denk echt dat je daar best veel geld mee kunt besparen.

 4. Ik vind ze zeker leuk vergelijkingssite. Maar dat komt ook omdat we er zelf ook een hebben voor bedrijfsverzekeringen.
  Maar dat is logisch wat minder bekend bij het grote bedrijf.

  • Dat kan inderdaad ook. Zelf grijp ik toch wel vaak naar een vergelijkingssite omdat ik het gevoel heb dat ik dan in 1 oogopslag een overzicht krijg.

 5. Ik vergelijk ook altijd, maar bedenk wel dat op een vergelijkingssite staan niet gratis is voor de winkel en ook dat reviews soms gemanipuleerd worden door acties van de winkel/dienstverlener waarbij wat te verdienen valt door de reviewplaatser.
  Na de vglsite googelen op het product van je keuze kan echt lonen. Google ook op klachten en klachtafhandeling als het een duur ding betreft.

  • Ja, dat is zeker waar. Om genoemd te worden op een vergelijkingssite moeten winkels betalen. Daarom schrijf ik ook dat je altijd kritisch moet kijken.

 6. Ik vergelijk op mijn manier wel de prijzen maar gebruik daar niet altijd zo'n site voor. Meestal check ik zelf wat dingen en als het me dan aanstaat, dan koop ik het.

 7. Oh my! Ik leer echt super veel bij door jouw blog! Hier in België staan we op ht vlak van besparingssites écht nog niet ver .. Zit ook niet echt in onze cultuur denk ik. E-commerce is hier nog bezig met een opmars, en ik denk dat Nederland daar al VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL verder in staat!

 8. Oh wat handig! Vergelijken? Ik ben er super slecht in.. Ik koop vaak het eerste wat me aantrekt en even later zie ik bij het teruglopen dat hij elders goedkoper is. Super handig deze website! Bedankt x

 9. Wij zoeken altijd eerst een product op via de Consumentenbond. Vooral als het om duurdere producten gaat. Ik gebruik niet altijd vergelijkingssites omdat ik denk dat die niet ook altijd 100% onafhankelijk zijn, maar ik zoek vaak wel op verschillende websites naar prijzen. Vooral voor vliegtickets enzo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder