Reacties

Houd jij van korting? Dan is Black Friday wat voor jou! — 73 reacties

 1. Ik verbaas me elk jaar weer over de massahysterie in de winkels. Maar inderdaad, de kortingen online zijn wel erg relaxed :)
  En nu bedenk ik me net dat ik een shopdag heb gepland met mijn moeder op die dag... Oeps.

 2. Niks voor mij. Ik ga alleen naar een winkel als het er rustig is. Ik heb die filmpjes weleens gezien. Op mij komt het als hysterie over.
  Een blck friday online zou ik misschien meer mee doen, maar ik koop alleen wat ik toch al op mijn lijst heb staan. Dat vind ik zo leuk bij b.o.l.com Kun je dingen op je verlanglijstje zetten. Dat voelt dan alsof ik het al gekocht heb, maar zo kan ik er langer over nadenken en ik vergeet het niet. Het gaat in mijn geval altijd om engelstalige informatieve boeken.

 3. Ik hou zeker van korting, toch ik hou helemaal niet van dit soort dagen! Veel te druk!!
  Leuk dat je er een blog over schrijft, ik weet nu dat ik in ieder geval volgende week vrijdag het dorp zal mijden.
  Zo las ik dat het vandaag tulbanddag is, hoe leuk is dat en zeker als je dan een tulband bakt en met elkaar ervan geniet!! Gewoon een beetje feestelijk toch!

 4. ik houd helemaal niet van kortingen. Ik voel me altijd een beetje bedrogen als ik kort daarvoor iets zonder korting heb gekocht.
  Doe dus niet mee aan uitverkoop en black friday. Ik probeer zo bewust mogelijk te kopen. Ik vind het belangijker dat iedereen eerlijk betaalt krijgt voor zijn werk.

 5. Ik ken het zeker en op black friday zet ik geen stap buiten maar probeer mijn slag te slaan online. Geen gedrum voor mij en ik kies vergelijk graag prijzen tussen verschillende webshops. Relaxed met een lekker drankje er bij '-)

 6. Ik probeer op allerlei manieren onder die Black Friday uit te komen, haha. Mag geen geld meer uitgeven van mezelf, want: gat in de hand. Maarja. Wat moet je dan... Zoveel kortingen! Ik ga zéker even Bol.com checken op BF. Feest! Thanks voor de link.

 7. Ik probeer het wel int oog te houden, maar zou NOOIT zoals in Amerika uren staan aanschuiven om ergens korting te krijgen. Gelukkig doen er hier in België veel webshops er wel aan mee , leuk!

 8. En dat lees ik nu aan het einde van de dag terwijl ik met kleuter vandaag nieuwe laarsjes (voor haar) heb gekocht, een Sint-pakje (voor haar) en een rokje (voor mij)... Maar ja, ik mag niet klagen want ik had toevallig ook best leuke Sale-kortingen. Behalve voor het Sint(erklaas)-pakje, maar dat wilde ze zo graag hebben...

 9. Ik ken het fenomeen al. ZIt al een paar jaar op die dag de verschillende sites te neuzen of er iets leuks voorbij komt. Meestal niks, maar goed, toch altijd ff kijken he. stel je voor.

 10. Ik ken het principe sinds een twee jaar. Doe er alleen niet aan mee, houd niet zo van hypes en koop iets omdat ik het nodig heb of graag wil hebben. Niet vanwege een actie of zo. Vind het toch ook een beetje 'gevaarlijk' dit soort consumentengedrag gestuurde dagen. Doorn in het oog van de consuminderen-aanhangers denk ik ;-)

 11. Black Friday is in Amerika echt een gekkenhuis! Ik ben er al eens geweest. Dat wil je eigenlijk niet. De koopjes zijn wel de moeite waard! In Nederland geven ze misschien 10 of 20 procent korting. 30 procent als ze royaal zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder