Reacties

Hoera, de mais is weg! — 34 reacties

  • Dank je Lisa. Dat uitzicht was ook een van de belangrijkste redenen voor mij om hier naar toe te verhuizen.

   Onze kat is een enorme jager, dus ik houd mijn hart vast voor de vogeltjes...

  • Ja, we zijn heel blij met 'm. Zijn broertje is spoorloos verdwenen, dus we koesteren hem extra. Wel is hij vrij arrogant, en doet echt alleen maar waar hij zin in heeft. Maar ja, dat is katten eigen.

 1. Fijn dat mais weg is. En de weg? Hebben ze die gelijk schoongemaakt?
  Hier is de mais al een week weg, maar de weg is een dikke bende.
  Mijn auto verlangt naar de wasstraat maar dat is eigenlijk zonde van het geld :(

  • Dat herken ik, onze enige toegangsweg is een grote blubberbaan na het rooien van de bieten en aardappels. Mijn auto ziet er ook niet uit, gelukkig is het een terreinwagen, dus het lijkt net of ik hele spannende routes rijd haha.

  • Hier valt de weg nog mee moet ik zeggen! Onze auto is ook altijd enorm smerig. Wel makkelijk om hem terug te vinden op een volle parkeerplaats... Het is altijd 'die vieze'.

 2. hahahaha heerlijk, en die foto met kat, geweldig!

  Ennuh, ik mag nog even wachten tot alle takken kaal zijn, aan de ene kant, ja, aan de andere kant slecht teken natuurlijk dat de winter weer dichterbij is als mijn groene bomenmuur kaal is.. en ik wat verder kan kijken door de takken heen.

  X

 3. weet wat dat is. Heerlijk he! Soms vond ik het ook wel fijn, want we hadden buren die alles in de gaten hielden. Dus het was altijd even heerlijk afgeschermd.
  Nu geen last meer van, als ik naar de weg loop zie ik bergen en dat is ook heerlijk.
  Groet,
  Wilma

 4. haha t lijkt wel net als met kinderen, zitten ze in een bepaalde fase en denk je net dit hou ik niet langer vol, hopla zijn ze de volgende dag als bij toverslag verandert in soepelere varianten :-D

 5. Fijn hè, ik hoor mijn zus op een gegeven moment ook altijd verzuchten dat ze die mais wel weg wil kijken!
  Zij zit er altijd van alle kanten tussen.
  Dicht langs haar huis en de andere aan de overkant van de weg ook weer.
  Vooral nu het al weer vroeg donker wordt...
  Ze vind het dan zo benauwend worden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder