Reacties

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit? + Huisvlijt Linkparty reminder — 15 reacties

 1. Dat is een lastige vraag, ook voor ons geldt dat we niet weg hoeven en we het liefste gewoon thuis zijn en vooral niets hoeven... Dat wil niet zeggen dat we nergens komen, maar hooguit twee drie dagen op pad naar een stad in Nederland of België.

 2. Ik ben graag op stap en dat begrip is heel breed: een paar uurtjes ergens wandelen of één of twee nachten op hotel of een stedentrip of een bestemming op een paar uurtjes vliegen... Ik ben geen mens om uren aan de rand van een zwembad te liggen, dus een vakantie moet wel een beetje actief zijn.

  • Precies waar jij ook van houd.
   Reizen buiten Europa heb ik nog nooit gemaakt, daar heb ook geen behoefte aan

  • Datzelfde geldt voor mij. Alleen blijf ik dit jaar in ons eigen Kikkerlandje. Redenen te over om (nog) niet naar het buitenland te gaan. O.a. omdat ik weer voor het eerst alleen met vakantie ga, na een mislukte narcose zo’n 10 jaar geleden. Ik heb dus niemand om op terug te vallen als ik te moe ben om veilig terug te rijden naar huis. Dat is nl het grootste gevolg van de narcose, ik ben sneller moe dan een “normaal “ persoon. Voordeel van alleen met vakantie gaan is dat ik mijn eigen tempo kan bepalen en daar ben ik ook blij om.

 3. Ik kan zowel van een thuis vakantie wanneer niets hoeft en alles mag genieten, als van echt weg zijn. Ik heb overigens dit jaar van zo veel mensen vernomen dat een vliegvakantie in de zomervakantie onbetaalbaar is dit jaar! Met schoolgaande kinderen zit je hier helaas wel aan gebonden. Wij gaan een weekje naar een huisje op een vakantiepark. Ook heerlijk dat het in het bos is!

 4. Mijn familie woont ver weg, daar een tijd verblijven is heel fijn. Maar ik vind een week in een vakantiehuisje (in het bos) ook heerlijk. Of naar een mooi museum. Even in een andere omgeving en geen huishoudelijke beslommeringen, daar rust ik van uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>