Reacties

Hoe vouw ik mijn t-shirts netjes op? — 16 reacties

 1. Ik vouw ze ook altijd klein en zet ze in een bakje, zodat ik de kleur kan zien. Dat heet geloof ik Marie Kondo al heb ikhet boek nooit gelezen. Het is een nadeel als je zals ik veel witte tops hebt met verschillende halzen en mouwen, want dan moet je alsnog de shirts pakken om het juiste model te controleren.
  Voor mijn werk hang ik de kleding voor de volgende dag daarom meteen na thuiskomst klaar op een knaapje. Hoef ik de hele avond verder niet meer aan mijn werk te denken en kan ik de volgende ochtend een paar minuten langer blijven liggen

 2. Ik ben binnen 20 sec klaar denk ik.....ik leg m plat vouw de armen en stukje lijf naar binnen beide kanten en dan in de lengte dubbel. Over vouwen maak ik me überhaupt nooit druk, maar t shirts strijken zeker aan het lijf snel weer in de goede vorm :-)

 3. 2 minuten per shirt? Poe, dat lijkt me inderdaad wel erg lang :)

  T-shirts vouw ik eerst langs de lengte dubbel en dan in de breedte dubbel. Dan vind ik de mouwen minder kreuken. Maar volgens mij is het allemaal toch redelijk lood om oud ijzer :-)

 4. Oef, mijn manier. Ik heb het t-shirt in de lucht met duim en vinger beet vlak bij de hals, ik maak een beweging met beide handen die de mouwen en zijkanten naar binnen vouwt en tegelijk leg ik de onderkant van het shirt op de tafel/wasmachine en klap het dubbel.
  Duurt bij elkaar drie tellen. Zo doe ik bloesjes en truien en vesten ook.

  • Ik kan me voorstellend dat je als je in een winkel werkt er veel handigheid in krijgt. Is het niet frustrerend als klanten er een zootje van maken?

 5. Hahaha, ik vouw mijn shirts dus zoals jij het doet, maar dan andersom. Ik leg de shirts met de voorkant naar beneden. Ik wilde altijd zooooo graag dat ding dat Sheldon gebruikt in The Big Bang Theory. Misschien zelf maken zoals in dat filmpje... haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder