Reacties

Waar denk jij aan bij Bever? — 18 reacties

 1. Ik neem mijn eigen koffie mee naar de camping, en een filtertje, of in een espressopotje wat op het vuur kan. De koffie neem ik niet mee in zo'n duur Nalgene pot van de Bever maar in een lege verpakking van Zaanse mayonaise. Ook van plastic, nooit gebroken in de tas.Ik heb er ook één met havermout, en een waar ik de keukenkruiden in stop(dan stinkt mijn tas niet naar bouillonblokjes en ui)Gratis, en nuttig hergebruik.
  Ik weet goed wat ze bij Bever verkopen, toch zoek ik diezelfde artikelen liever in kleine zelfstandige winkeltjes op, de kleine sportwinkels en kampeerwinkels. Ik heb liever dat die wat winst maken en hun hart verder kunnen volgen, dan dat de ceo van de Bever weer een paar aandelen op de beurs meer verdient.

  • Je klinkt als een ervaren kampeerder Greet. Is het nog moeilijk om de juiste winkeltjes te vinden voor je aankopen? Ik zou zelf niet goed weten waar ik moest beginnen denk ik, en zou daardoor terugvallen op Bever.

  • Doordat ik vaak kampeer, ook swinters, leer ik via medekampeerders spullen kennen die ik ook wil, zoals de Helinox stoel of Exped luchtbed. Via hen krijg je ook wel adresjes door. Vaak zijn het juist heel specialistische zaakjes, en kan je met heel veel wensen komen, bv het helemaal op maat laten maken van je slaapzak, dons bijvullen, waterafstotende tijk. Wat ze niet hebben willen ze vaak voor je bestellen. De service is goed, ik kreeg vandaag nog een pakket binnen, mét een kadootje erbij. Dat zie ik niet vaak bij de grote zaken.

  • Dat klinkt goed zeg. En dat je ook in de winter kampeert! Dat heb ik eigenlijk nog nooit gehoord. Maar waarom ook eigenlijk niet inderdaad. Als je goede spullen hebt, kan dat natuurlijk best.

   Ik ga de Helinox stoel en Exped luchtbed eens googelen. Dat zijn compleet nieuwe termen voor mij : )

 2. nooit van die winkel gehoord, laat staan dat ik er geweest ben. En ook nog nooit van een hoed met kurken. Hier neem je pepperspray mee(als ik al de forrest in ga)en een mosquito spray en een mes, voor eventuele aanval van een wild dier. Blijf maar wandelen in de buurt, blokje dorp.
  Groet, WIlma

  • Wauw, dat het verstandig is om een mes mee te nemen zeg! Dat is hier in de Achterhoek dan weer niet nodig. En pepperspray lijkt me wel prettiger lopen dan zo'n hoed met van die kurken die voor je gezicht bungelen.

 3. Heerlijke winkel de Bever, we komen er vaak. Goede kwaliteit en goede service.
  Het voordeel van Bever tov een kleine winkel is dat ze een uitgebreider assortiment kunnen voeren waardoor je ook voor je wat specialistischer zaken tegelijk kunt slagen met je doorsnee dingen.

  Bever was vroeger idd veel specialistischer gericht op buitensport en dat is veranderd, dat vind ik soms wel jammer.

  • Als ik ooit op wereldreis ga dan ga ik vast ook naar Bever. Maar eerst vraag ik dan Greet om op advies, en misschien ga ik dan ook wel naar een speciaalzaak : )

 4. Hoewel ik er niet vaak kom, kom ik er wel héél graag. Er is namelijk geen enkele winkel in dat genre die een betere kwaliteit en een betere service verleent dan Bever Sport. Als ik aan die winkel denk, dan denk ik aan fantastische vakanties!

 5. Haha, pepperspray is naar mijn mening om de beren op afstand te houden, niet de muggen. Ik heb vaak gekampeerd in Canada en dan draag je zo'n mosquito-netje om je hoofd. Ook niet prettig, maar die klotebeesten vallen je daar écht aan.
  Bever ken ik wel, mooie winkel, goed advies, maar niet goedkoop. Als je een die-hard kampeerder ben - dus het echte werk met rugzak - dan is goed materiaal onontbeerlijk. Maar om nu 25 euro voor een sneldrogende handdoek neer te leggen terwijl een simpele dweil hetzelfde doet, is inderdaad creatief omgaan met de mogelijkheden. Bezuinigen op goede schoenen is dan weer niet goed, maar er zijn zat goedkope alternatieven voor andere minder levensbedreigende dingen.

  • Wat lijkt me dat vervelend als muggen je echt actief aanvallen zeg! Dan is zo'n hoed met net wel prettig denk ik.

   Een handdoekje van 25 euro vind ik best duur inderdaad. Slim om dat op te lossen met een dweil!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>