Reacties

Hoe vind je onze nieuwe tuinbank? — 35 reacties

  • Stevig en degelijk is precies wat ik wilde. Als mijn man nu naast me komt zitten hoef ik tenminste niet bang te zijn dat we door het bankje zakken!

 1. Mooie bank, ik heb net zoiets. Je met het wel goed onderhouden hoor. Elk voorjaar maak ik hem schoon met ontgrijzer en zet hem opnieuw in de olie. Een behoorlijke klus maar als ik ermee klaar ben, ben ik erg blij.

 2. Wat een mooie bank heb je uitgezocht! Ons oude bankje zag er ongeveer net zo uit als jullie oude bankje. Ik durfde er niet meer op te zitten...

 3. Mooi bankje! Het model van jullie oude bankje vind ik ook mooi eerlijk gezegd, maar die was verder wel aan een flinke opknapbeurt toe...

  Deze is ook mooi qua vorm / stijl en ziet er fijn nieuw en onderhoudsarm uit.

  Geniet ervan! De zon heeft Nederland net weer gevonden :-)

 4. Is dit nu een advertorial ?
  Leuk zo'n verhandeling maar ik vraag me meteen af is dit nu reclame?
  Bank is práchtig! Krijg jij nu korting van dit bedrijf?

 5. Wat een verschil! Mooi bankje! Zelf proberen wij alles zo "natuurlijk" mogelijk te houden in onze tuin. Wij hebben als diverse afscheidingen (tja, we hebben een grote tuin!) bamboe en heggen (dus ook geen schuttingen!). En ook ik heb lang gezocht naar een bankje, en dat is een schommelbankje geworden...heerlijk dat heen en weer wiebelen!

  • Schommelbanken zijn ook geweldig! Wij hebben er ook eentje. Die staat nu zo dat ik over de velden kan kijken. Ons schommelbankje vond ik op marktplaats.

 6. Mooi bankje! Jullie oude bank vind ik ook erg leuk, kun je die niet opknappen en eventueel een balkje eronder voor de stevigheid. Het model is bijzonder!
  Wij hebben meerdere banken o.a. een love-seat, de containers staan in de kapschuur en om de moestuin staat een 'schutting' (80 cm hoog) van kastanjehout met fijn gaas aan de binnenkant om de (tamme, door mensen uitgezette) konijntjes buiten te houden.

  • Dat willen we inderdaad gaan doen Thea, het oude bankje opknappen. De vraag is alleen wanneer we dat dan weer moeten doen... Dus voorlopig staat hij gewoon even op een andere plek in de tuin.

 7. Elke houten bank gaat kapot. Je MOET ze blijven behandelen. Het is maar een tip. Heb de ervaring doordat mn opa van exact hetzelfde hout een bank kocht die ook vrolijk wegrotte. M'n vader verft de zijne maar ook dat is niet alles ook die gaan na verloop van tijd. Ik heb een kunstof bank, kreeg ik van mn vriend heeft de hele winter onder een zeil gestaan ter bescherming.

 8. Wij kregen 24 jaar geleden precies z'on bankje toen we gingen trouwen. We zitten er nog steeds op. Al jaren hebben we er heel veel plezier van. En hij is nog net zo sterk als in het begin.

 9. Mooie kisten. Zoek een steigerhouten kist van 2 meter lang en 80 cm hoog. Iemand gaat hem voor mij maken.
  Voorlopig ben ik nog druk bezig met mijn moestuin.
  Mooi geprijsde kisten eigenlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder