Reacties

Help, ik heb (nog steeds) een Huawei! — 19 reacties

  • Ja, dat vind ik soms wel wrang... Dat je bijna gedwongen wordt om een nieuw model te kopen terwijl je nog tevreden bent met de oude. Maar sommige apps werken dan simpelweg niet meer.

 1. Ik heb een Huawei P20 van bijna 3 jaar oud. Die werkt nog tot volle tevredenheid.
  Ik hoop dat Huawei tegen de tijd dat ik een nieuwe nodig heb, met een oplossing komt want eigenlijk wil ik geen ander merk. Dit is al mijn derde Huawei.

 2. Hier een iPhone-fan. Sinds twee jaar de XR, maar die vind ik eigenlijk een beetje te groot. Dus toen Apple vorig jaar de 12mini aankondigde met de looks van de 4, was ik heel blij. Dus spaar ik nu trouw en kan ik straks een 12mini bestellen. Gezien de vele gebruiksuren die ik erin heb zitten, vind ik het 't wel waard.

 3. Hier nog een Huawei-gebruiker. Die van mij is nu bijna drie jaar oud en functioneert nog prima. Batterij gaat zelfs nog een hele dag mee. Hiervoor had ik altijd Samsung en dan had ik na een jaar altijd al problemen met de batterij en durfde ik nergens meer heen zonder oplader. Voorlopig houd ik deze dus nog. Maar eerlijk is eerlijk: de volgende zal (om de redenen die jij in deze blog noemt) niet weer een Huawei worden.

 4. Hier ligt een nieuwe Huawei al enkele jaren te verstoffen. Dat ding heeft me zoveel ergernis bezorgd dat ik inmiddels een aversie heb ontwikkeld voor alles wat digitaal is. Als je als leek zo'n ding moet installeren loop je daar onherroepelijk op vast. Er zit dan ook geen enkele logica in. Zelfs het openen van de telefoon was zonder hulp van de klantenservice voor mij onmogelijk geweest. "Meneer, aan de zijkant van de telefoon zitten twee gaatjes. Als u daar met een uitgebogen paperclip in duwt gaat de telefoon open." Een geweldige oplossing natuurlijk. Maar dat verwacht je toch niet bij zo'n technisch hoogstandje, je telefoon openen met een paperclip. Hoe komen ze erop.

  • Goed punt Joannes, maar dat is inderdaad vaak het geval. Toen ik via marktplaats ooit een iPhone tweedehands kocht moesten we die ook met een paperclip openen voor de simkaart.

 5. Aangezien mijn huidige huawei (p20 lite) na anderhalf jaar al met accu problemen komt, heb ik sowieso besloten niet verder te gaan met huawei.
  Van het werk heb ik een samsung maar dat vind ik ook niets.
  Ben nu aan het twijfelen tussen een iPhone (zo klein mogelijk) of een Alcatel en aparte camera.

  Ik heb nog even de tijd.

 6. Mwah. Dat soort problemen heb je met andere telefoons ook. Ik heb altijd iPhones. Maar ik doe er zolang mee dat op een gegeven moment de updates niet meer werken. Zo ‘dwingen’ ze je uiteindelijk om toch een nieuwe telefoon te kopen. En dan kies ik lekker weer voor de aller-aller goedkoopste.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder