Hoe zit Rutte’s haar? + Linkparty reminder

Linkparty reminder

Gisteren was er weer een persconferentie met premier Rutte en Hugo de Jonge. Ik weet niet waarom, maar ik ben elke keer weer erg geïnteresseerd in hoe het haar van premier Rutte zit*. Vooralsnog lijkt hij met een boel gel zijn haren nog behoorlijk netjes te kunnen houden.

Volgens hem zelf gaat er ongeveer ‘een kilo gel per dag’ in:

Ook anderen vragen zich af hoe dat verder moet met Rutte’s kapsel ; )

Of Rutte met een man bun:

Of deze incarnatie:

N.B. Thierry Baudet is, geheel tegen de regels in wel naar de kapper geweest. Zijn haar zat merkwaardig netjes. Kijk maar:

En dan nu over naar de wekelijkse linkparty reminder. Je kunt nog mee doen tot en met zaterdag! Op zondag begint er weer een nieuwe.

Linkparty reminder: doe nu mee!

Klik op de blauwe button met de tekst Add link en voeg jouw blogpost toe.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Wat vond jij van het nieuws van de persconferentie van 2 februari? 

*Ja, ik weet dat kapsels nu wel de minste zorgen zijn in deze zorgelijke tijden. Maar soms is het gewoon fijn om je even druk te maken over kleine dingen.

Similar Posts

14 Comments

 1. Daar let ik nu echt niet op hoor, bij niemand niet. hahahaha Maar ja, ik ken een boel kapsters, vriendinnen van mij, en zij knippen hun eigen vent en kinderen wel, kortom.. lekker makkelijk. Ik doe het zelf trouwens, met youtube. Wie weet zij ook wel.

  X

 2. Ik heb het haar van de wederhelft pas geleden met de tondeuse. Conclusie: laten we voor hem hopen dat kappers snel weer aan de slag mogen… ik mij schuilt geen talent. De peuter heeft dan ook gewoon hip (te) lang haar en ik en tiener doen t met lang haar en terminale puntjes. Het zij zo.
  Suuz

 3. Ik heb heel even gekeken en het viel me op dat vettige haar blegghhh.Bij Hugo de Jonge ziet het er beter uit .Maar ach iemand kan een familielid of vriend hebben die wel kan knippen toch ? Waar maken we ons druk over !!

 4. Na de vorige kapperslockdown werd Rutte gefilmd bij de kapper. Het valt me op dat zijn haar niet snel groeit. Meestal is dat 1 centimeter per maand. Bij mij meer, want supplementen met vitamine B.
  Baudet is finaal door de mand gevallen met alles. Wat had hij een grote mond over pluche plakkers. Nou hij is zelf de grootste plakker.

 5. een kilo gel, krijg je een zwaar hoofd van.
  Ik ben gelukkig geprijsd, kalend en dun haar.
  Kan me zelf kortwieken met de tondeuse en dan zit het weer corona netjes. Hans

 6. Snelle conclusie Nicole! 😀
  Zijn partner is misschien kapper (m/v)?
  En ik zou – als ik daar zou staan – een kapstervriendin op de koffie vragen bij mij thuis. 1 persoon mag 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.