Groentebox van 5,- Coop. Jammer van die broccoli…

groentepakket coop Mijn oudste dochter kookt altijd voor zichzelf omdat ze veganistisch eet. Ze doet ook haar eigen boodschappen. Afgelopen maandag kwam ze thuis met een mooie doos vol groentes voor maar 5,-. Gekocht bij de Coop supermarkt.

Prima groentes zaten er in, voor een fijne prijs. Broccoli is niet meer goed

Behalve de broccoli! Kijk maar:

broccoli
Bedorven broccoli

Ik kende natuurlijk wel de groentepakketten die aan huis worden bezorgd. Zoals van Hello Fresh. Best slim dat een supermarkt ook met dit soort pakketten komt. Mits de groentes allemaal vers zijn natuurlijk. Wel jammer dat er geen recept bij in zit. Hello Fresh biedt ook meteen Hello Fresh recepten aan.

Lees ook: Kosten boodschappen per maand.

Leestip

Zijn deze eieren nog goed?

Wat vind jij van deze groentebox?

Similar Posts

34 Comments

 1. Als dat het enige is. Voor de rest is het een goede prijs voor een groentenbox want die broccoli kun je roerbakken en dan kun je het nog best gebruiken.

 2. Als het alleen maar bloemknopjes zijn op de broccoli kun je het nog gewoon eten. Smaakt niet anders, is alleen wat minder mooi.
  Ik heb jaren een groentetas gehad van een biologisch merk. Toch wilde ik meer keuze en voor een gezin van vier personen vond ik de hoeveelheden vaak te weinig.
  Als er echter een product in zat dat bedorven was of niet goed van kwaliteit dan kon je dat doorgeven en kreeg je de week erop iets anders ter vervanging.
  Zou je eens een blogje over je dochter kunnen schrijven. Als plantaardige eter tussen omnivoren. Misschien ben ik wel veel te nieuwsgierig :D Maar hier wordt dus ook grotendeels vegan gegeten.

 3. Bij ons kun je op maandag op de markt een groente tas kopen voor 4 euro met 5 soorten groente er in of een fruit tas voor 5 euro met diverse soorten fruit.

  De groente tas neem ik regelmatig mee als ik in de buurt van de markt ben op maandag.

 4. Van de prijs kan je niks zeggen! Jammer van de broccoli, maar misschien is dit net een uitzondering.
  Het idee vind ik heel erg goed!

  1. Ik vind het zeker geen luxeprobleem, want je verwacht toch verse groente’s . Dit zijn zeker geen bloemknopjes, want die zijn paars..
   Ik snap trouwens niet wat dat met je kromme komkommers heeft te maken.!?
   Als minima koop ik dit ook bij de Lidl voor nog geen 4 euro.!

  2. Omdat sinds een jaar of twee jullie ze wel willen eten, maar vroeger wilden jullie alleen maar rechte komkommers.
   Dat bedoel ik met een luxe probleem, anderen hebben niet te eten en dan maak je je hier druk om. Koop dan losse groenten dan kun je zien wat je zelf neemt.

  3. ‘Vroeger’ keken we niet of de komkommers recht of krom waren, we aten wat voorhanden was. Ik maak me er zeer zeker niet druk over.( ik heb dat dan ook negens aangegeven) en al helemaal niet in deze tijd, waar velen met mij, met een zeer laag budget, rond moet zien te komen.
   Ik zie het niet als een luxe maar als een keuze voor welke groentes ik kies.

 5. Wat een luxe probleem.

  Rechte komkommers, wij kopen ze al jaren krom en er is niks mis mee.

  Dus gaan jullie je acht om iets anders druk maken.

 6. Prima broccoli, het is een bloemtros dus een beetje aan het bloeien. Niks mis mee, we zijn zo verwend in het westen…

 7. je kunt de broccoli nog gewoon eten hoor. Of roerbakken of een soep maken. Samen met kaas is dat lekker hoor.
  Kocht eens bij een komkommerteler een box met kromme komkommers. Bijn a voor niks. Hij zei, op de veiling willen mensen het niet. Onzin toch?
  groet, Wilma

 8. wat een leuke prijs heeft deze box ook…
  Jammer van de broccoli..
  Ik had het gisteren ook met iets wat ik uit de verpakking haalde, stinken nat en schimmel en had het nog maar 2 dagen in huis, normaal blijft het zeker 1,5 week goed en vers

 9. Ik heb hem zien staan, maar ook laten staan, er zit teveel in wat vriendlief niet lekker vind dus dan kunnen we beter gewoon losse groente kopen. Ik vind het idee wel goed, zou nog beter zijn als we zelf een eigen box samen zouden kunnen stellen met een x aantal items voor een vaste prijs. Maar dat is wel heel veeleisend he :P

 10. Wij hebben een tijd gebruik gemaakt van de groentetas van Kievit. Die was echt heel lekker, en altijd goede kwaliteit, maar op een gegeven waren we de snijbiet en bloemkool een beetje zat. We aten wel altijd alles op, maar soms zo tegen heug en meug. Nu mis ik het wel eens een beetje, omdat we nu weer altijd zelf moeten bedenken wat we moeten eten. Het is ook wel makkelijk als iemand anders het voor je bedenkt.
  HelloFresh hebben we ook een tijdje gebruikt, maar die vond ik eigenlijk veel te duur.

 11. Ik zou eerder kiezen voor zo’n groentebox of tas dan een hello fresch achtig iets. Met de groentes ben je nog vrij in je gerechten.

  Er was bij ons ooit een groentewinkel die op zaterdag ook goed gevulde tassen had voor een kleine prijs.
  Helaas is dit zaakje er niet meer, maar van mij mag het wel weer terug komen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.