Reacties

Mijn tassen evolutie — 50 reacties

 1. Hahaha... Ik heb ook zo'n zwak voor tassen. Ik wil altijd per se een leren tas, die groot genoeg is zodat ik er bijvoorbeeld een flesje water, een opvouwbare paraplu en andere spulletjes in kan meenemen. En ik heb meestal zo'n stuk of 3 à 4 duurzame tasjes op zak.

  • Leuk dat jij ook zoveel duurzame tasjes bij je hebt Sunny Mama : )

   Een echte leren tas vind ik ook erg mooi. Of hij moet weer gewoon van stof zijn.

 2. Vijf tasjes! Ik een tas met 1 vak voor de tasjes, 1 vak voor mijn spul zoals portemonne etc. En twee voorvakjes voor sleutel (hoef ik steeds de hele tas te doorzoeken) en in de andere poepzakjes voor de hond.

 3. Wat een leuke tas! Erg geslaagd.

  Ik heb meerdere leren tassen. Ik hou erg van de tassen van scaramanga. Één keer een uitgaaf maar ze gaan nooit meer stuk.

  Ik gebruik mijn tassen allemaal, net waar ik zin in heb :)

 4. Ik heb meerdere tassen, maar de enige twee tassen die ik nu gebruik zijn een grijze handtas van St. Oliver (ook bij wijlen V&D gekocht) en een rugtas. Ik heb meestal één tasje mee en die bewaar ik in mijn toilettas die ik zo kan overhevelen van tas naar tas. Daar bewaar ik ook pennen, pleisters enz in.

 5. Ik heb een tassentic. Kleur is steeds weer anders, als ik er maar genoeg zooi in kan doen, maar niet teveel, anders kan ik niks meer terugvinden.

  Ik vind je nieuwe tas erg mooi!

 6. Ik heb tassen in verschillende kleuren die bij sommige schoenen passen mijn favoriet is de rode Elvistas uit Memphis maar die neem ik niet zo vaak mee want die wil ik nog lang hebben ook heb ik een zwarte schoudertas met veel zakjes maar soms vergeet ik in welk zakje ik mijn sleutels gestoken heb en dan is dat zoeken en standaard heb ik in elke tas twee plastiektasjes zitten .

 7. Ik ben gek op tassen!!! Maar heel eerlijk vind ik het na jaren met een luiertas te hebben gezeuld het ook heerlijk om zonder tas de deur uit te gaan! Alleen mijn telefoon met bankpassen en sleutels en ik ben weg

  • Daar kan ik me best wat bij voorstellen Fleur. Als je altijd bepakt en bezakt de deur uit moest is het best fijn om onbekommerd en ongehinderd de deur uit te lopen. Doe je je spullen dan in je broekzakken of zo?

 8. Als die Burberry echt was, dan heb je een kapitaaltje weg gegooid door de hengsels te verzetten/vermaken, wat jammer! Weet niet of je de tas bewaard hebt?
  Je kunt nog eens zoeken op internet wat zo'n vintagetas (want zo heet dat tegenwoordig "hip") opbrengt.

  • Ja, hij is echt! Nou baal ik dat ik hem heb verknoeid zeg.

   En ik heb de tas zeker bewaard want hij is erg mooi. Ook al vind ik hem niet fijn.

 9. Ik heb eerlijk gezegd 2 tassen, een voor mn werk en een voor prive, zeg maar, beide zijn van echt leer, en in mn werktas kan lekker veel zooi, die is erg groot, heerlijk.
  Prive tas is van pretty hot en tempting, wat ik een geweldig leuk merk handtassen vind, ik heb een interne organiser dus die zet ik zo over van de ene tas in de andere :-)

 10. Leuke tas heb je gekocht.
  De tas die ik het meest gebruik is een soort hippietas met franjes. Nadeel is dat er geen vakken in zitten. Daarnaast het ik een cowboy bag "werktas" maar die vind ik te zwaar om altijd mee te nemen.En daar zitten ook geen vakken in (helaas)

 11. Ik gebruik zelf een grote leren tas (grijs) waar alleen een heel klein vakje aan de binnenkant zit. Alles zit dus los in de tas, maar de buitenkant vind ik heel mooi, dus laat ik het bij deze haha. Je burberry tas is dan ook meer mijn stijl.

 12. Die laatste tas is ook wel heel leuk! Ik heb nu een hele dure tas. Hij was 80 euro. Normaal gesproken gaf ik dat nooit uit aan tassen, maar als het goedkoper werd, gingen ze zo snel kapot. Dus had ik iedere maand een andere tas. Nu heb ik dus een dure gekocht. maar ik doe er nu al 2 jaar (!) mee. Dus het was even een investering, maardat heb ik er nu al flink uitgehaald ;)

  • Ik denk dat het de investering wel waard is inderdaad. Met die mooie blauwe Liv tas van de V&D heb ik uiteindelijk niet eens zo lang gedaan omdat de rits kapot ging....

 13. Ik heb geen zwak voor tassen en doe altijd jaren met een tas tot dat deze echt versleten is. De laatste keer heb ik daarom voor het eerst een leren tas gekocht van het merk Bear, hij was wat duurder maar hij is nog steeds prachtig, alle ritsen doen het nog en het leer word iedere dag mooier.

 14. Wat jammer dat die blauwe tas kapot is gegaan! Ik doe al meer dan een jaar met mijn huidige tas, maar ik wissel die wel af met andere. Dat ligt aan de hoeveelheid spullen die ik moet meenemen. Duurzame tasjes heb ik wel. Maar ik vergeet ze altijd mee te nemen.

 15. Ik vind een grotere tas met een wat langer hengsel ook makkelijker. Maar korte hengsels staan soms wat modieuzer. Naar mijn werk heb ik een grote tas van Fred de la Bretoniere (gekregen van mijn vriend), maar als ik ga winkelen neem ik het liefst een kleiner tasje mee waar mijn portemonnee in past en wat ander klein spul. Dan heb ik mijn handen vrij om de tassen van het shoppen te dragen :-)

 16. Tassen,

  De bruine is niet tuttig hangt van je kleding en gebruik af.

  Een rugtas ben je b.v nuet mee naar de kerk.

  Zo heeft iedere tas m.i zijn taak.

  Ik heb ook tassen die dienst doen als sokkentas of toiletartiketentas ,een voor naaiassesoires.

  En diverse tassen merkkleding of dvd!s.

  Nu handtas in gebruik met een vakje maar hevel klein toilettasje over

 17. Hier ook een met een tassen tic. Tussen mijn 20ste en 30ste had ik bij elke tas andere hakken. Wanneer ik uitging, bepaalde de tas en hak wat ik aandeed. Dat waren trouwens goedkopen tassen en hakken hoor.
  Og steeds heb ik een zwak voor tassen, nu een zwarte met meerder vakjes. Ik heb altijd een stoffen tas er in zitten en wanneer ik wil, kan , met wat proppen er zelfs een boek bij.

 18. Altijd een Kipling tas! Ik heb er twee; een kleintje voor mobiel en portemonnee als ik in de buurt blijf en boodschappen doe en een iets grotere waar alles wat ik mee wil, in kan. In mijn kleine tasje zit 1 plastic tas, in mijn grote tas twee opvouwbare tasjes van dat dunne spul en in mijn grote fietstassen zitten wel 4 of 5 tassen (de meeste zelf gemaakt van een oud laken).

 19. Laatst kocht ik een rood tasje, omdat ik veel donkerblauw draag. Dat fleurt dan een beetje op. Werd meteen afgekeurd door de meiden. En ik heb een tas van Esprit die ik veel gebruik. Met niet zoveel vakjes eigenlijk. En er zit standaard een tasje in, voor de zekerheid. Als ik boodschappen ga doen of ga winkelen, dan gaan er meer mee. :)

 20. Ik heb al enige tijd precies dezelfde tas als jij. Ook gekocht bij van van haren.
  Echt een hele fijne leuke mooie tas als je niet te veel wil meenemen. Wel nog even inspuiten ivm regen of vochtigheid. Maar dat heb je hopelijk al gedaan.
  Voor als ik meer meeneem is het een rugtas of een hele fijne bruine leren tas van het kruitvat.
  Ik hoop dat je net zoveel plezier van de tas hebt als ik...

 21. Momenteel een schoudertas met korte hengsels, was toen te koop als 'vintage' schoudertas.. van kunstleer.

  Maar ik gebruik meerdere tassen, duurzame tasjes? De auto ligt er vol mee en er zit er ééntje in mijn schoudertas.

 22. Jammer van die mooie blauwe tas.
  Een idee,

  Zoek een rits op markt of kringloop.
  Desnoods haal je de rits uur een oude tas van de kringloop.

  Mits je de tas nog wilt gebruiken.

  • Dat vind ik zeker een goed idee Vita mientje want het is echt een leuke tas. De volgende keer dat ik bij de kringloop kom ga ik zeker kijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder