Gratis kaart versturen PostNL: een kus i.p.v. een postzegel

gratis kaart versturen postnl

Tot vanmiddag 17 uur kun je gratis een kaart versturen via post.nl. Je hoeft er namelijk geen postzegel op te plakken.

Een lipstick kus op de plek van de postzegel is genoeg!

Gratis kaart versturen PostNL

Geen addertjes onder het gras, en je hoeft je nergens te registreren. Leuk toch?! Je doet gewoon een kaart in een envelop, adresseert hem, plakt een kus waar normaal de postzegel zit en doet hem op de post. Ik vraag me wel af of het ook werkt voor postcrossing kaarten naar het buitenland...

Kun je het bijna niet geloven, kijk dan op de site van post.nl. Daar staat het!

Wist je dat postzegels kopen nu ook online kan?

Lees ook mijn post over Een pakje versturen via DHL of PostNL?

Verstuur jij een Valentijnskaart?

Vergelijkbare berichten

11 reacties

  1. Leuke actie, ik ga wat (extra) kaartjes versturen zo.Doet me denken aan mijn allereerste prijsvraag waarbij ik won met een slagzin. :D as van Blistex voor je lippen en je kon gratis ski lessen winnen.Je moest de zin: Gratis ski lessen is aan mij welbesteed omdat... afmaken.Ik had:Gratis ski lessen is aan mij welbesteed omdatik nog nooit heb geskied maar het heel graag wil \"doen\" Als dank geef ik u dan een dikke zoen (en toen ook een afdruk van mijn lippen) kreeg toen 250 gulden op mijn bankrekening gestort en heb uiteindelijk helemaal geen ski lessen genomen maar ging er een weekendje mee naar Parijs met mijn zus. We hebben het nu zo over eind jaren 80 (hihi) wou ik effe kwijt.

  2. op zich een leuke actie ,maar gratis? is het dat echt ? uiteindelijk betalen we er wel gewoon voor, want alles wat gratis is zit natuurlijk gewoon in de prijs verwerkt die je er normaal voor betaald, uiteindelijk is het gewoon een sigaar uit eigen doos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.