Reacties

Gratis Blue Band boter bij Albert Heijn — 25 reacties

 1. Blue band is en blijft margarine. Wat ze er ook instoppen aan smaakmakers. Wel leuk om iets cadeau te krijgen natuurlijk. Ik gebruik nauwelijks boter op brood en bak in olie. Als ik roomboter koop is het inderdaad om een cake of zo te bakken.

 2. Er zijn al meer merken die zich profileren als roomboter maar geen roomboter zijn.Lupack is er zo een. Ik denk dat Blue Band ook geen échte 100% roomboter is. Voor mij reden om het niet te gebruiken, ik zou het wel aannemen en aan iemand anders geven die er wel blij mee is.

 3. Leuk om te krijgen maar ik zou het ook weggeven.
  Ik gebruik alleen biologische roomboter en rijstolie, mijn partner smeert halvarine op zijn brood.

 4. Ik kreeg pas ook al iets toegestopt bij de kassa. Ik keek al angstvallig naar de houdbaarheidsdatum, maar het bleek gewoon nog houdbaar. Geen idee dus, waarom ze er zo graag vanaf wilden. Bij mij in huis boter van 't huismerk. Volstaat prima.

 5. Ehhh, dat moet ik nakijken, dat weet ik niet eens. En ik maak nog wel voor iedereen in huis elke dag het ontbijt. (Maar niet iedereen eet elke ochtend brood) Verder gebruik ik in de pan olie.

  Love as alwyas
  Di Mario

 6. Vandaag kreeg ik bij mijn dochter smeerbare roomboter op stokbrood. Er zat 68% roomboter, de rest olie, water en yoghurt in. Smaakte wel maar ik heb liever gewone en haal hem wel op tijd uit de kkoeklast

 7. Ik vind dit altijd zo leuk ls ze dat doen bij de winkel. Hier kreeg ik laatst Radler 0.0, hartstikke lekker om eens te proeven. Ik heb Zeeuws meisje boter, roomboter heb ik eigenlijk nooit, lekker op ontbijtkoek, zou de man hier zeggen :)

 8. Hoi Nicole,

  gratis en voor niks.... Dat is mooi meegenomen.
  Ik heb bio-boter in huis en gewone margarine van Zeeuws Meisje.
  Doe eigenlijk alles met olijfolie! Zelfs een boterhammetje insmeren...

  groetjes van Marlou

  .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder