Gratis Blue Band boter bij Albert Heijn

Blue band boter

Kijk eens wat de kassière mij gul toestak toen ik mijn boodschappen betaalde: een pakje Blue Band boter! Zoiets komt wat mij betreft altijd van pas! Bijvoorbeeld voor cake bakken.

‘Net zo lekker als roomboter‘ belooft de tekst op het pakje opschepperig.

Ik ben benieuwd.

N.B. Het pakje ziet er een beetje uit alsof het gevochten heeft, maar dat is omdat het even in de auto heeft gelegen… En de zon scheen er blijkbaar op.

Welk type boter heb jij in huis?

Similar Posts

25 Comments

 1. Blue band is en blijft margarine. Wat ze er ook instoppen aan smaakmakers. Wel leuk om iets cadeau te krijgen natuurlijk. Ik gebruik nauwelijks boter op brood en bak in olie. Als ik roomboter koop is het inderdaad om een cake of zo te bakken.

 2. Er zijn al meer merken die zich profileren als roomboter maar geen roomboter zijn.Lupack is er zo een. Ik denk dat Blue Band ook geen échte 100% roomboter is. Voor mij reden om het niet te gebruiken, ik zou het wel aannemen en aan iemand anders geven die er wel blij mee is.

 3. Leuk om te krijgen maar ik zou het ook weggeven.
  Ik gebruik alleen biologische roomboter en rijstolie, mijn partner smeert halvarine op zijn brood.

 4. Ik kreeg pas ook al iets toegestopt bij de kassa. Ik keek al angstvallig naar de houdbaarheidsdatum, maar het bleek gewoon nog houdbaar. Geen idee dus, waarom ze er zo graag vanaf wilden. Bij mij in huis boter van ‘t huismerk. Volstaat prima.

 5. Smeerbare roomboter voor op brood, roomboter voor het bakken van koekjes en taart, margarine voor het bakken van cake

 6. Ehhh, dat moet ik nakijken, dat weet ik niet eens. En ik maak nog wel voor iedereen in huis elke dag het ontbijt. (Maar niet iedereen eet elke ochtend brood) Verder gebruik ik in de pan olie.

  Love as alwyas
  Di Mario

 7. Vandaag kreeg ik bij mijn dochter smeerbare roomboter op stokbrood. Er zat 68% roomboter, de rest olie, water en yoghurt in. Smaakte wel maar ik heb liever gewone en haal hem wel op tijd uit de kkoeklast

 8. Wat lief.. een klein gebaar maar zo leuk! Ik vind roomboter wel lekker hoor, maar eet het amper! Vooral lekker op vers brood ofzo..

 9. Op de boterham gaat tegenwoordig smeerbare roomboter, bakken doe ik in rijstolie, nam het dichtschroeien gaat daar een klont roomboter bij voor de smaak.

 10. Ik vind dit altijd zo leuk ls ze dat doen bij de winkel. Hier kreeg ik laatst Radler 0.0, hartstikke lekker om eens te proeven. Ik heb Zeeuws meisje boter, roomboter heb ik eigenlijk nooit, lekker op ontbijtkoek, zou de man hier zeggen :)

 11. Hoi Nicole,

  gratis en voor niks…. Dat is mooi meegenomen.
  Ik heb bio-boter in huis en gewone margarine van Zeeuws Meisje.
  Doe eigenlijk alles met olijfolie! Zelfs een boterhammetje insmeren…

  groetjes van Marlou

  .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.