Gratis bij de Boni

gratis bij de boni

Vanwege de vriendelijker prijzen doen we tegenwoordig vaker onze weekboodschappen bij de Boni.

En de laatste twee weken kregen we bij de kassa telkens zomaar iets gratis!

Gratis bij de Boni

De eerste keer een ronde speculaaskoek en de tweede keer gratis tompoucen. We kregen er geen nadere uitleg bij. In eerste instantie dacht ik een beetje lelijk:

‘Ze zijn zeker bijna over de datum, dus ze moeten het kwijt.’

Maar de speculaaskoek is houdbaar tot ergens in december!

Gratis tompoucen bij de Boni

Een week later kregen we gratis tompoucen bij de Boni!

gratis bij de boni

Zoals je ziet heeft íemand er al eentje opgesnoept inmiddels. Ik was het niet, want vanwege mijn cholesterol snoep ik liever niet van dit soort gebak. We vermoeden dat het mijn jongste zoon was.

Waarom de Boni?

Er zijn nog meer redenen waarom de Boni supermarkt populair is geworden bij ons thuis:

 • De Jumbo in het dorp Zelhem is helemaal verbouwd, en met name mijn man vindt de nieuwe indeling ‘Stom’ met een hoofdletter.
 • Bij de Boni is het veel rustiger dan bij de Jumbo.
 • De prijzen zijn er lager dan bij de Jumbo.

Lees ook mijn post over waarom ik zo laat een AH bonuskaart nam.

Gratis bij de Boni tot slot

Om met wijlen Paul van Vliet te spreken over deze gratis producten van de Boni:

‘Dat zijn leuke dingen voor de mensen!’

Heb jij een voorkeur voor een bepaalde supermarkt?

Similar Posts

11 Comments

 1. De Plus is mijn favoriete supermarkt. Hij is niet echt goedkoop, volgens mij, maar altijd goed spul. Gebak, vlees, groenten en fruit. Maar sinds 2 jaar werkt mijn dochter (op zaterdag en in de vakanties) bij de Jumbo en krijgt zij 10% van het bedrag van mijn boodschappen netto op haar loonstrook er bij. Dat tikt lekker aan voor haar en daarom haal ik mijn meeste boodschappen tegenwoordig bij de Jumbo. Is ook best een fijne winkel trouwens. En ik ga ook regelmatig naar de Aldi.

 2. Ik ga meestal naar de Jumbo , omdat ik met de fiets boodschappen doe en de Jumbo op nog geen 500 meter van mijn huis zit. Maar dingen zoals , groente, fruit,aardappelen, vlees, kaas,brood en eieren koop ik niet meer in welke supermarkt dan ook, ga steeds vaker naar de groenteboer, brood koop ik op de markt en vlees, kaas en eieren via een kennis rechtstreeks bij de boer. Duur? Nee hoor , sommige dingen zijn zelfs goedkoper dan in de supermarkt en bovendien 10 keer zo lekker.

 3. Ik ben ook een Boni-fan. Ik kijk kritisch naar de prijs, en bij de Boni ben ik het voordeligst uit. Overigens haal ik groente en fruit liever bij de Lidl ivm houdbaarheid. Maar gratis producten krijg ik nooit…;(

 4. Boni hebben wij niet, Jumbo op enkele kilometers wel, en daar worden je handen ook af en toe gevuld…
  Héérlijke Nederlandse producten!
  Lie(f)s.

 5. Hier in de buurt zit er nergens een Boni, dus ik kom er dan ook nooit. Wel bijzonder inderdaad dat die speculaaskoek nog zo lang houdbaar is. Ik zou ook denken dat ze van producten af moeten die bijna over de datum zijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.