Reacties

Gratis bij de Boni — 11 reacties

  1. De Plus is mijn favoriete supermarkt. Hij is niet echt goedkoop, volgens mij, maar altijd goed spul. Gebak, vlees, groenten en fruit. Maar sinds 2 jaar werkt mijn dochter (op zaterdag en in de vakanties) bij de Jumbo en krijgt zij 10% van het bedrag van mijn boodschappen netto op haar loonstrook er bij. Dat tikt lekker aan voor haar en daarom haal ik mijn meeste boodschappen tegenwoordig bij de Jumbo. Is ook best een fijne winkel trouwens. En ik ga ook regelmatig naar de Aldi.

    • Wat fijn dat de producten van de Plus supermarkt doorgaans van goede kwaliteit zijn. Dat is ook wat waard. Maar die 10% korting bij Jumbo is inderdaad ook leuk.

  2. Ik ga meestal naar de Jumbo , omdat ik met de fiets boodschappen doe en de Jumbo op nog geen 500 meter van mijn huis zit. Maar dingen zoals , groente, fruit,aardappelen, vlees, kaas,brood en eieren koop ik niet meer in welke supermarkt dan ook, ga steeds vaker naar de groenteboer, brood koop ik op de markt en vlees, kaas en eieren via een kennis rechtstreeks bij de boer. Duur? Nee hoor , sommige dingen zijn zelfs goedkoper dan in de supermarkt en bovendien 10 keer zo lekker.

  3. Ik ben ook een Boni-fan. Ik kijk kritisch naar de prijs, en bij de Boni ben ik het voordeligst uit. Overigens haal ik groente en fruit liever bij de Lidl ivm houdbaarheid. Maar gratis producten krijg ik nooit...;(

  4. Hier in de buurt zit er nergens een Boni, dus ik kom er dan ook nooit. Wel bijzonder inderdaad dat die speculaaskoek nog zo lang houdbaar is. Ik zou ook denken dat ze van producten af moeten die bijna over de datum zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder