Reacties

Goedkoop tuinschilderij: placemat van 0,50 cent Wibra — 21 reacties

  1. Mmm, ik begrijp die trend van tuinschilderijen sowieso niet zo heel erg goed. In de tuin, daar wonen planten en zo, maar toch geen schilderijen en/of placemats?
    ;-)

    • Ligt er natuurlijk wel aan hoeveel ruimte je in je tuin of balkon hebt. Natuurlijk is echt mooier en beter, maar voor wie weinig ruimte en misschien ook weinig geld heeft is dit toch een manier om wat kleur aan je tuin te geven.

  2. Ik zag zelf 2 afgedankte tuinschilderijen bij het grof vuil vorig jaar en alhoewel ik niet echt een fan ben, vond ik toch dat hergebruik beter is dan weggooien terwijl het nog bruikbaar is.

  3. Uhm, toevallig vandaag over gehad. Het is echt - sorry - zó niet mijn ding. Maar H. vertelde dat ouders van het vriendinnetje van mijn dochtertje juist een foto uit het land van herkomst van de vader (volg je het nog? Ik bijna niet meer) hadden geprint en op de schutting hadden bevestigd. Maar dan echt heel groot. Hij komt uit Tunesië en dus is het voor hem een soort thuiskomen. Tja, wie ben ik dan om er wat van te vinden. Ik ben alleen maar heel blij dat het zo'n mooie aanvulling is in hun tuin. Maar bij ons is dat er dus niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>