Reacties

Glazen voorraadpot van de Action voor koekjes? — 22 reacties

  1. Bokkenpootjes halen bij mij geen 7 dagen....ik heb dezelfde pot en gebruik deze voor kattenbrokjes. Ik krijg geen klachten :-) dus zullen ze wel ok blijven....
    Tip; ik heb ook een glazen pot van Ikea en daar blijven koekjes wel lekker in.

  2. Eigenlijk eet ik nooit koekjes, maar als er bezoek is geweest, is het pak open en gaan de koekjes in een koektrommel van, jawel, de Action. En ik geef toe dat ik ze dan vervolgens zelf opeet;).

  3. Ik heb de koekjes in een weckpot, een echte, die ik ook voor inmaken gebruik. Pepernoten,taaitaai, brownies...kan allemaal in zo'n pot.
    Soms maak ik zelf koekjes en print ik het recept, dat doe ik dan met touwtje om de bovenkant heen(net als een doekje om de jampot) en dat geef ik dan weg als kadootje. Die potten heb ik ooit met 100 tegelijk gekocht, ik heb dus voorraadpotten genoeg op voorraad.

  4. O nee- geen koekjes in een glazen pot! Eerst lonken ze naar je, vanuit iedere mogelijke hoek,en later staart het zelfverwijt je aan van achter het feestelijk bedrukte deksel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder