Glazen voorraadpot van de Action voor koekjes?

Action voorraadpotBij de Action kocht ik een glazen voorraadpot die op een weckpot leek. Daarom dacht ik dat hij geschikt zou zijn om koekjes knapperig en vers te houden. Mijn ervaringen met deze voorraadpot vind je op mijn review blog.

N.B. Wist je dat de airfryer van de Action een positieve review kreeg van de Consumentenbond?

Waarin bewaar jij koekjes?

Similar Posts

22 Comments

  1. Bokkenpootjes halen bij mij geen 7 dagen....ik heb dezelfde pot en gebruik deze voor kattenbrokjes. Ik krijg geen klachten :-) dus zullen ze wel ok blijven....
    Tip; ik heb ook een glazen pot van Ikea en daar blijven koekjes wel lekker in.

  2. Eigenlijk eet ik nooit koekjes, maar als er bezoek is geweest, is het pak open en gaan de koekjes in een koektrommel van, jawel, de Action. En ik geef toe dat ik ze dan vervolgens zelf opeet;).

  3. Ik heb de koekjes in een weckpot, een echte, die ik ook voor inmaken gebruik. Pepernoten,taaitaai, brownies...kan allemaal in zo'n pot.
    Soms maak ik zelf koekjes en print ik het recept, dat doe ik dan met touwtje om de bovenkant heen(net als een doekje om de jampot) en dat geef ik dan weg als kadootje. Die potten heb ik ooit met 100 tegelijk gekocht, ik heb dus voorraadpotten genoeg op voorraad.

  4. O nee- geen koekjes in een glazen pot! Eerst lonken ze naar je, vanuit iedere mogelijke hoek,en later staart het zelfverwijt je aan van achter het feestelijk bedrukte deksel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.