Reacties

Gebaksvorkjes met een kabouter er op! — 22 reacties

 1. Ik heb drie soorten. Heel kleine (die ik niet fijn vind), wat grotere en een beetje no nonsens. En ik heb een setje van zes met een soort nepivoor en empirestijl decoratie in metaal. Die laatsten zijn mijn favorieten. Ik heb ze jaren geleden van verjaardagsgeld gekocht.

  Grappige en vrolijke kaboutervorkjes heb jij :-)

 2. Ik heb zelf echt hele saaie en simpele gebaksvorkjes en theelepeltjes. Een stuk of 12 vanuit een bestekset en voor de rest uit het eurorek van de Blokker. Ik moet zeggen dat ze wel heel schattig zijn, het lijkt Pinkeltje wel.

  • Bij de Action zag ik laatst ook een hele set met handige gebaksvormpjes. En ze kosten bijna niets. Maar omdat ik ze zo saai vond heb ik ze toch niet gekocht. Dan geef ik warempel liever wat meer uit voor die leuke kabouters er op.

 3. Ow, wat leuk!! Het is van David de Kabouter of niet?

  Wij hebben hele saaie, simpele gebaksvorkjes.. Moet eigenlijk wel wat verandering in komen ;).

 4. Oh!!! David de Kabouter!! Ik kreeg weer helemaal flashbacks naar de tekenfilms van vroeger :) Wat leuk zeg! Ik heb heel veel saaie vorkjes, die passen bij de rest van mijn bestek, en ik heb 4 vorkjes van Hello Kitty. Die heb ik al wel 15 jaar, en ondertussen gebruikt mijn dochtertje ze.

 5. Te leuk! Ik zag laatst toevallig de hele collectie bij de Blokker. Ik overweeg nog steeds de placemats en de bordjes te kopen. Vond het zo gezellig. De vorkjes zijn ook heel leuk. (Ik gebruik een paar hele oude kringloopvorkjes, veel te klein, maar heel lief, met een werkje erin.)

 6. hier gewoon vorkjes van de bestekcasette en wat extra van ikea. Ik heb er ook een paar (of misschien zijn het wel lepeltjes) met gebakjes erop maar die gebruiken we eigenlijk niet. Ik vind ze erg leuk maar ook onhandig met die grote knoppen aan het uiteinde..
  je rien poortvliet kabouters zijn schattig!

  • Ik heb ook lepeltjes met leuke uiteindes. Ik kocht ze bij de Wibra en Action. Maar ik gebruik ze ook meestal niet. precies wat je zegt: ze zijn best zwaar aan het uiteinde en in een klein kopje koffie niet handig daar door.

 7. Wat leuk die vorkjes van Rien Poortvliet. Nooit gezien zoiets. Zover ik weet hebben wij er genoeg maar wel hele gewone.Ik heb ze laats maar uit de bestekbak gehaald en in een ander bakjes gedaan. je hebt ze vaak toch alleen nodig bij verjaardagen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder