Gebaksvorkjes met een kabouter er op!

Ik houd van mooie en bijzondere lepeltjes en vorkjes. Van Sinterklaas kreeg ik deze leuke gebaksvormpjes. Aan het uiteinde zit een kabouter! Ik vind ze echt superleuk.

Vorige week was mijn oudste zoon jarig, en we komen eigenlijk altijd gebaksvorkjes tekort. Dus deze drie zijn een welkome aanvulling.

gebaksvorkjes

Wat voor soort gebaksvorkjes heb jij? En hoeveel?

 

Similar Posts

22 Comments

 1. Een heleboel, van alles wat. Ooit verzameld door de oma van mijn man.
  De vorkjes hebben wij wel genoeg maar wij hebben altijd bordjes te kort.
  Ik vind deze wel erg leuk overigens.

  1. Sommige recht toe recht aan, andere bewerkt met krullen, de materialen zijn ook verschillend. Ik heb echte zilveren en roestvrijstalen varianten. Een bijzondere verzameling. Want van de meeste heb ik er maximaal twee, soms drie.

 2. Ik heb drie soorten. Heel kleine (die ik niet fijn vind), wat grotere en een beetje no nonsens. En ik heb een setje van zes met een soort nepivoor en empirestijl decoratie in metaal. Die laatsten zijn mijn favorieten. Ik heb ze jaren geleden van verjaardagsgeld gekocht.

  Grappige en vrolijke kaboutervorkjes heb jij :-)

 3. Ik heb zelf echt hele saaie en simpele gebaksvorkjes en theelepeltjes. Een stuk of 12 vanuit een bestekset en voor de rest uit het eurorek van de Blokker. Ik moet zeggen dat ze wel heel schattig zijn, het lijkt Pinkeltje wel.

  1. Bij de Action zag ik laatst ook een hele set met handige gebaksvormpjes. En ze kosten bijna niets. Maar omdat ik ze zo saai vond heb ik ze toch niet gekocht. Dan geef ik warempel liever wat meer uit voor die leuke kabouters er op.

 4. Ow, wat leuk!! Het is van David de Kabouter of niet?

  Wij hebben hele saaie, simpele gebaksvorkjes.. Moet eigenlijk wel wat verandering in komen ;).

 5. Ik heb er van Tide (kon je vroeger - héél vroeger) sparen bij het waspoeder met dezelfde naam.

  Mijn moeder heeft het bestek en ik heb het zelf ook verzameld.
  Het heeft drie kleine bloemetjes als inkerving.

 6. Oh!!! David de Kabouter!! Ik kreeg weer helemaal flashbacks naar de tekenfilms van vroeger :) Wat leuk zeg! Ik heb heel veel saaie vorkjes, die passen bij de rest van mijn bestek, en ik heb 4 vorkjes van Hello Kitty. Die heb ik al wel 15 jaar, en ondertussen gebruikt mijn dochtertje ze.

 7. Te leuk! Ik zag laatst toevallig de hele collectie bij de Blokker. Ik overweeg nog steeds de placemats en de bordjes te kopen. Vond het zo gezellig. De vorkjes zijn ook heel leuk. (Ik gebruik een paar hele oude kringloopvorkjes, veel te klein, maar heel lief, met een werkje erin.)

 8. hier gewoon vorkjes van de bestekcasette en wat extra van ikea. Ik heb er ook een paar (of misschien zijn het wel lepeltjes) met gebakjes erop maar die gebruiken we eigenlijk niet. Ik vind ze erg leuk maar ook onhandig met die grote knoppen aan het uiteinde..
  je rien poortvliet kabouters zijn schattig!

  1. Ik heb ook lepeltjes met leuke uiteindes. Ik kocht ze bij de Wibra en Action. Maar ik gebruik ze ook meestal niet. precies wat je zegt: ze zijn best zwaar aan het uiteinde en in een klein kopje koffie niet handig daar door.

 9. Wat leuk die vorkjes van Rien Poortvliet. Nooit gezien zoiets. Zover ik weet hebben wij er genoeg maar wel hele gewone.Ik heb ze laats maar uit de bestekbak gehaald en in een ander bakjes gedaan. je hebt ze vaak toch alleen nodig bij verjaardagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.