Reacties

Framing Britney Spears: documentaire op Net5 — 12 reacties

 1. Ik hoop vooral dat ze er snel weer bovenop komt en de regie over haar leven kan terugpakken. Mocht ze daar nog niet aan toe zijn, dan zou het in ieder geval fijner zijn als er een onafhankelijke bewindvoerder voor wordt aangesteld.

  Er is sindsdien gelukkig al wel veel veranderd. Anno nu zou een Ivo Niehe verguisd zijn na zo'n vraag, maar toen vonden we het bijna normaal.

  Kortom: ik hoop dat ze snel weer een normaal leven mag leiden met haar zoons. Als leeftijdsgenoot met kind in dezelfde leeftijd heb ik haar dat al vaak toegewenst.

 2. Mannelijke interviewers die Britney dingen vroegen die je aan jongens doorgaans niet vraagt. Onze eigen Ivo Nieke komt in dit verband onprettig voorbij!
  Vermoed dat je meisjes bedoeld.
  Helaas gat het zo, je hebt succes en iedereen wil met je succes meeliften. Hans

 3. Dat haar vader haar niet wil loslaten kan een reden hebben waar wij niets over weten. Is ze echt weer op het goede spoor ? Dat weten we niet en daarom dat ik vind dat je die vader van haar niet kan veroordelen.

  • Dat ze een bewindvoerder nodig heeft staat los van of hij dat moet zijn. Als zij daar zo op tegen is, waarom houden ze daar dan aan vast.

   Denk je even in hoe het is als iemand die jij niet vertrouwd alle controle over je leven heeft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder