Reacties

Foto obesitas leidt tot nieuwe ideeën voor jouw foto's! — 29 reacties

 1. Soms maak ik een fotoboek bijvoorbeeld voor de 16 de verjaardag van onze kinderen of van een bijzondere vakantie. Maar de meeste foto's staan op de computer en op mijn telefoon.

  • Leuk Marion! Eén van mijn maandagochtend koffievriendinnen maakt gewoon elk jaar een fotoalbum per kind van het afgelopen jaar. Ze heeft al een hele verzameling. Ik vind dat erg leuk. De truc is denk ik om daar op tijd mee te beginnen.

   Mij zakt de moed bij voorbaat al in de schoenen bij de gedachte aan de ontelbare foto's die ik heb.

 2. Haha, ik wijk zo af van het gemiddelde. Ik heb amper foto's. Ik maak ze zelden. Ik zal dan wel foto-anorexia hebben.
  Bij uitstapjes krijg ik wel eens foto's doorgestuurd die de anderen gemaakt hebben. Heb ik geen fototoestel dan, jazeker, een kleine Nikon en een grote Canon met twee superlenzen erbij. Menig fotograaf is er jaloers op. Ik heb alleen niks met foto's maken.

  Groet,Greet

  • LOL! Dit moeten ze eigenlijk horen bij Vrij Nederland Greet: foto anorexia ; )

   Ik ben wel benieuwd naar je goede camera's: waarom kocht je die als je eigenlijk niks met fotos maken hebt? Of waren ze een cadeautje?

  • Inderdaad, ik zou dat nooit voor mezelf kopen. Verkopen vind ik ook raar, want tja, het was een kado. Dus ik leen ze vaak uit, aan mensen die nog niet eerder met zulke goede apparaten hebben kunnen werken of een aankoop overwegen en best wel eens willen proberen of het wat voor hen is.

  • Ik zou graag beweren dat ik ze zelf had geschoten met mijn iPhone ; )

   Maar ze komen van Pixabay. Deze foto's kun je, als het copyright het toestaat, dus gebruiken om je eigen fotobehang mee te laten drukken.

  • Aha! Dank voor je reactie.

   Ze zien er beide namelijk zo luguber uit, ik vroeg me af of het in Tsjernobyl is...

 3. Ik denk, dat ik wel aan foto obesitas lijdt :D
  Ik heb nog alle foto's vanaf mijn eerste digitale camera, ergens rond 2000 en ik vind het soms leuk om weer eens terug te kijken en daar ook vooruitgang in te zien.
  Daarbij zijn foto's herinneringen, die ook meestal weer een glimlach oproepen.

  Een deel van mijn foto's gebruik ik voor mijn website, ik heb 1 kleine wissellijst om af en toe een foto van mezelf in te doen, niet van mezelf, maar door mezelf gemaakt ;)
  Onlangs 1 foto van heel tere witte bloemetjes op canvas laten afdrukken, maar ik zal verder niet zoveel in huis ophangen.

  Of ik mijn muren zo zou willen bekleden, dat denk ik niet!
  Het geeft zeker een ruimtelijk gevoel of een bepaalde sfeer, maar het zou mij snel te druk zijn.

  Wat betreft de slaapkamer, mijn bed staat zo, dat ik naar buiten kan kijken en dan vooral veel bomen zie, 's nachts hoor je soms een bos-uiltje om de sfeer van de natuur compleet te maken ;)

  Groetjes Lily

  • Zo zie je maar weer Lily, soms blijk je ergens aan te lijden waarvan je niet eens wist dat het bestond ; )

   Fijn dat de foto's mooie herinneringen en een glimlach bij je oproepen. Dat is denk ik ook wat foto's zo speciaal kan maken.

   Leuk dat je sommige ook voor je website kunt gebruiken. Wat is de url van je site? Ik zou graag eens kijken naar je foto's.

   En je hebt een prachtig uitzicht uit je slaapkamerraam als ik het zo lees.

 4. Fotobehang... moet ik aan vroeger denken.. ouderwets imo

  En fotoboeken? Pff. De oudste is al 10. Daar ben ik ook nog steeds mee bezig. Vanaf haar 1ste week geloof ik????

 5. Ik ben gek op fotograferen, maar met ipad en telefoon krijg ik toch niet zo mooie fotoos als vroeger. En behang zou voor mij toch niet werken. Liever een lemen of houten muur, dat is echte natuur!

 6. Hahahaha, zo'n pop wil je toch niet aan de muur vastgeplakt hebben? Ik zou de kamer niet meer in durven als dat me elke keer aanstaart als ik binnen loop. Maar een foto van een bos zou ik wel leuk vinden in onze slaapkamer, inderdaad.

 7. Hoezo teveel foto's..haha echt verschrikkelijk hoeveel foto's er op onze externe harde schijf staan. Wel probeer ik van beide kinderen per jaar een fotoboek te maken (maar die van 2016 moet ik nog aan beginnen....)

  • Dit is wel het moment om aan 2016 te beginnen Gerdi. Dan begin je 2017 met een schone lei wat betreft foto's.

   Maar het gaan dóén vind ik ook erg lastig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder