Reacties

Fitbit Charge review toen en nu: 6 jaar later! — 13 reacties

 1. Die plek komt omdat je huid niet meer kan ademen maar er wel zweet en stof en andere vuiligheid onder het bandje verzamelt. Af en toe een nachtje laten luchten en elke dag even de Fitbit reinigen en je pols ook is de oplossing.

  Als je je Fitbit van arm verwisselt vergeet dan niet je dominate en niet dominate instelling te wijzigen. Stappen op de fiets komen omdat je waarschijnlijk toch iets aan je stuur trekt bij elke beweging en dit als stap word gezien.

  Ik ben ook al enige tijd fan van de Fitbit.

 2. Ooit heb ik een stappenteller gehad maar ik raakte er helemaal gefrustreerd van omdat voor mij 10.000 stappen niet haalbaar zijn. Op het moment dat de batterij leeg was heb ik die bewust niet meer vervangen. Wel was het een eenvoudiger exemplaar dan jij hebt.

  Wat leuk dat jullie dansen! Dat vond ik zelf ook altijd zo heerlijk om te doen. Ik heb jaren les gehad toen ik nog jong was.

  • Het lijkt me inderdaad vervelend om steeds geconfronteerd te worden met een doel dat niet haalbaar is. Ik kan me goed voorstellen dat je de batterijen niet hebt vervangen. Een doel is eigenlijk alleen maar leuk als het ook echt bereikbaar is. Voor mij zijn 10.000 stappen een uitdaging, maar het kan ook echt als ik er mijn best voor doe.

   Mijn man en ik hebben elkaar zo'n 20 jaar geleden leren kennen op dansles. We hebben toen allebei goud gehaald. Het is leuk om het dansen nu weer nieuw leven in te blazen.

 3. Ik heb nog niet echt ervaring met een fitness tracker. Wel een stappenteller app op mijn telefoon gehad maar die leg ik vaak neer en dan heb ik er nog niets aan. De fitbit staat al een tijdje op mijn verlanglijstje...

 4. Fijne review, ik zit ook aan een activitytracker te denken dus dit artikel komt heel goed van pas. Volgens mij kom ik nooooit op zoveel stappen per dag, maar met zo'n tracker is het wel een erg leuke uitdaging!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>