Storm in mijn hoofd gedicht

storm in mijn hoofd

Mijn middelste zoon kreeg van een klasgenoot onderstaande tekst. De tekst is afkomstig uit de gedichtenbundel Storm in mijn hoofd van Arwin Wells. De gedichten gaan onder andere over de belevingswereld van ouders van een kind met een ontwikkelingsstoornis (zoals autisme).

Ik vind onderstaand gedicht echt prachtig.

En het deed me ook glimlachen.

Storm in mijn hoofd: ADHD gedicht, maar ook gedicht autisme kind

hoe herken je dyscalculie

Ben je benieuwd naar deze gedichtenbundel? Hij is voor 9,95 te koop op bol.com.
storm in mijn hoofd

Hoe vind je dit gedicht? 

Similar Posts

16 Comments

 1. Ik ken het gedicht. Toen ik jaren geleden bij de cesartherapie in de wachtkamer zat hing die ook aan de muur. Erg herkenbaar en mooi!

 2. Dit vind ik heel erg mooi! Ik had het nog nooit eerder gezien.
  Verhelderend hoe het ervaren wordt door mensen die zo'n psychologische afkorting als diagnose hebben gekregen.
  Ik hoop van harte dat het bijdraagt aan meer begrip en geen reden is voor spot!

 3. Geweldig! Vooral de laatste van ADD is erg herkenbaar. Ook bij mijn jongens met adhd en autisme. Die zijn de hele dag door snel afgeleid, wat soms ook wel weer erg grappig is :)

 4. Erg leuk gedicht, even een beetje relativeren al die ontwikkelingsstoornissen! Ik weet uit ervaring dat het niet zo makkelijk is om een kind met een etiketje te begeleiden, dus iedereen die daar middenin zit veel sterkte toegewenst!

 5. Ik zag hem Van de week toevallig op Facebook voorbij komen. Toen moest ik stiekem een beetje lachen omdat ik dingen herken van mensen die deze 'stempeltjes' hebben gekregen..

 6. Ik vind ze ook mooi. Ze typeren wel de extremen. Er zijn ontzettend veel mensen die in mindere mate bij onderzoek ook zo'n diagnose zouden krijgen. De wereld zit er vol mee!

 7. Mooi en grappig - het relativeert het gedoe van mensen / kinderen met deze stoornissen. Ik stuur 'm door naar een vriendin, die ermee te maken heeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.