Reacties

Emaille vondsten! — 16 reacties

  1. Oef, of ik nu nog iets van emaille in huis heb? Ik heb wél heel lang een emaillen kroesje (zo één van wit met een blauwe rand, met blauwe plakletters met mijn naam erop), in gebruik gehad. Ik gebruikte hem tijdens mijn studietijd op de universiteit, en nog héél lang daarna: om water uit te drinken tijdens het sporten, maar ook om pasta en rijst etc. in uit te meten. Op een gegeven moment heb ik die weg gedaan, omdat hij te veel beschadigd was, en ik er niet zo goed meer uit durfde te drinken - geen idee eigenlijk, of dat écht kwaad kan!

  2. Oh wat leuk! Mijn moeder had heel vroeger ook die grijs gewolkte serie in emmers,teiltje,pannen enz. Ik weet nog hoe fijn ze het vond,toen er ook plastic kwam.

  3. Toen we nog op de boerderij woonden, had ik vreselijk veel emaille! Het meeste heb ik voor een klein prijsje verkocht (petroleumstellen, pannen, emmers, schalen, allerlei groot keukenbestek)
    In ons boshuisje is geen ruimte voor grote verzamelingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder