Een verrassende som met dito uitkomst!

aanbieding

Bevrijd van mijn verplichte huisarrest, stapte ik gisteren op de fiets en ging naar het naburige dorpje Varsseveld om mijn lenzen op te halen. En toen ik daar toch was, liep ik ook even bij Kruidvat binnen.

Gewoon.

Omdat het weer mocht!

Daar kwam ik vervolgens een aanbieding tegen: 2 pakken Always leverden mij een gratis ovenschaal op.

Aangezien je maandverband altijd kunt gebruiken, ging ik tot aanschaf over.

Een verrassende som

Ik vond het een verrassende huishoudelijke som:

1 pak Always maandverband + 1 pak Always maandverband = 1 Pyrex ovenschaal.

Dat leren ze je niet op de basisschool!

Zie ook mijn post over de Trekpleister folder!

Similar Posts

20 Comments

  1. Ik begrijp alleen in de verste verte niet waarom je de één bij de ander cadeau zou geven. Ik zie werkelijk geen verband. Rest mij de conclusie dat bakken ‘hot’ is en maandverband slecht verkoopt ;-).

  2. Soms is het verband wat aangebrand want de combinatie van dit gratis erbij klopt van geen meter. Geen van beiden meer nodig dus niet gekocht want dat was dit dan wel heel ver gezocht.😊

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.