Reacties

Uitslag corona test gekregen — 31 reacties

 1. Oh gosh... dan eerst die vragen nog... ik kan mij voorstellen dat je eerst dacht, oh jee, hier ga ik...

  Fijn! Maar inderdaad, wel pas op de plaats blijven houden, want ja... nu negatief, en dus eerst even helen voordat...

  X

 2. Goed nieuws, ik kan me voorstellen dat je nu dubbel wil genieten van je vrijheid. Maar toch maar eerst opknappen. Beterschap en echt fijn dat je geen corona hebt.

  P.s. vanwege jouw bericht over ontkalken van de waterkoker, heb ik dat vandaag ook echt gedaan.

 3. Haha, 'ze had wel met mijn moordenaar kunnen spreken'. En die dan vertellen dat degene die hij net vermoord heeft géén corona heeft, dat zou wel een geruststelling voor hem zijn :-)
  Maar gefeliciteerd hè! Is toch een opluchting. Was het voor mij ook, ik ging me net als jij steeds zieliger voelen. Zo fijn om weer lekker naar buiten te kunnen, en aan het werk.
  En nou nog even uitzieken.

 4. Fijn dat je geen corona hebt gehad. Ik had al een week geen blog van jou gelezen, dus ik wist nog niets van de test. Was het een spannende tijd tot je de uitslag kreeg? Heb je inmiddels de pepernoten als troost voor de nare test allemaal al op?

 5. Oh gelukkig negatief getest! Mijn dochter heeft vanmiddag een test, maar klachten zijn gelukkig al aan het afnemen. Ze wil hem toch graag doen om zekerheid te hebben. Wat een toestanden he? Blijf gezond!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder