Reacties

Duurzame verlichting? LED hier op — 15 reacties

  1. Ik ben fan! Spaarlampen kwamen er bij mij al nooit in, want dat 'opladen' vind ik vreselijk. Ik merk alleen wel dat ik mijn LED-lampen véél sneller moet vervangen dan op de verpakking staat. Ach ja, ik ga me daar maar niet druk om maken.

  2. Zo simpel kan het zijn zou je zeggen... maar ik durf eigenlijk niet te zeggen of wij alleen maar LED lampen in huis hebben. Ik denk het wel, maar heb eigenlijk geen idee. Dat moet ik toch maar eens checken.

  3. Ik houd dat niet zo bij eigenlijk. Ik heb een enorme doos met lampen in de berging staan. Daar zitten ook nog 'ouderwetse' gloeilampen bij. Die kocht ik vroeger bij de bouwmarkt, in van die verpakkingen van tien met verschillende wattage (<-heet dat zo? Ja, toch?). Zodra ik een lamp nodig heb, graai ik iets uit die doos. Ik heb ook wel led-lampen maar die gaan inderdaad nooit zo lang mee als verwacht. Groetjes van Nicoled :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder