Wat is je favoriete feestdag + Huisvlijt Linkparty reminder

tea topic

Wat is je favoriete feestdag?‘ is de Tea Topic van vandaag.

Het eerste antwoord dat me invalt is warempel Kerstmis!

Dat verwondert mij, want dat is zeker niet altijd zo geweest.

Er was een tijd dat ik Kerstmis vreselijk vond

Er was een tijd dat ik enorm opzag tegen Kerstmis. Ik vond het toen net alsof je twee dagen een donkere tunnel inreed waarin alles anders was, en waarin de wereld tijdelijk stopte.

Maar tegenwoordig vind ik Kerstmis gezellig.

Nu vind ik Kerstmis wel fijn!

Waarschijnlijk omdat we het heel eenvoudig houden, met vaste rituelen. Op Eerste Kerstdag komt bijvoorbeeld mijn dochter naar ons toe, en ga ik ‘s middags met haar wandelen. ‘s Middags kijken we een film met het hele gezin. Daarna eten we met z’n allen. Op Tweede Kerstdag wandel ik met mijn jongste dochter, en eten we heerlijk patat!

Het is allemaal rustig en eenvoudig, en zonder Gedoe.

Ook geen Gedoe is de Linkparty ; )

Heb jij al meegedaan?

Huisvlijt Linkparty Reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Wat is jouw favoriete feestdag? En is dat ook veranderd door de jaren heen, net zoals bij mij?

Similar Posts

5 Comments

  1. vroeger was dat nieuwjaar, maar….
    door mijn werk moet ik om de 14 dagen in het weekend werken, feestdagen enz
    dus ik ben al blij als ik vrij ben op een feestdag

  2. Als je Kerst lekker rustig in kunt vullen, snap ik wel dat je die kiest. Ik ga zelf absoluut voor de misschien niet helemaal officiële feestdag: Sinterklaas. Ik ben dol op het heerlijk avondje:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.