Reacties

De ventilator: een uitkomst voor elk huishouden — 23 reacties

 1. Haha grappig, toen ik je blog las moest ik denken aan mijn vader. Die maakte zich in de zomer enorm druk: 'ik moet een ventilator gaan kopen want het is zo ontzettend warm! Maar waarschijnlijk zijn ze nu overal uitverkocht!!' Goed punt dus, beter koop je hem nu!

 2. je hebt helemaal gelijk! Ik heb ooit prachtige kerstballen gekocht voor een fractie van de prijs op28 december. Ik hang ze al jaren tevreden in de boom..Ventilatoren vind ik niet zo fijn: ze verplaatsen alleen maar de lucht..

 3. Hele fijne tips! Deze zomer was het zooooo warm, en kon ik nergens meer een ventilator vinden. Uiteindelijk zit ik hier met een van de slechtste ventilators ooit die me ook nog eens heel veel kostte.

 4. Hier op Curaçao hebben we een 'windmachine' die op de grond kan staan. Die gebruiken we om muggen weg te blazen tijdens de schemering. Binnen hangt een plafondventilator, die zetten we aan als we binnen lunchen (buiten waaien de boterhammen van tafel), zodat de vliegen weg blijven. Voor koelte helpt dat natuurlijk ook, maar wij zitten verder altijd buiten in de wind (natuurlijke ventilator ;-) ) en we slapen met de airco aan.
  In Nederland hadden we vroeger ook een plafondventilator. Die vond ik ideaal. 's Winters stond hij ook vaak aan, want je kon hem andersom laten draaien en dan zorgde hij ervoor dat de warme lucht niet tegen het plafond bleef hangen.

 5. Ik heb een vloerventilator. Maar bij ons helpt het helaas niet. Wij hebben een hoekhuis dus de zon staat echt heel de dag op onze huiskamer. De ventilator verspreid alleen maar de warme lucht.

 6. Ik kocht net voor de hittegolf deze zomer, eentje bij Hema, een retro tafelmodel! Heel handig & was ook nog eens in de sale! Gelukkig is mijn appartement goed geïsoleerd en blijft het vrij koel!

 7. Ik heb ook nog zo'n ding staan op zolder. Heb hem deze zomer wel gebruikt omdat het zo ontzettend warm was. Maar ik vind het altijd wel een sta in de weg.
  Eerlijk gezegd koop ik nooit dingen "na afloop". dus ook geen kerstspullen in de uitverkoop. als ik iets koop wil ik het gelijk gebruiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder