Reacties

De ultieme allesreiniger! — 23 reacties

    • Hi hi .deed dat bij mijn eigen kinderen ook,Nu ik kleinkinderen heb moet ik me bedwingen om het te doen en spoelde ik het vaak schoon onder de kraan.:)

  1. Oh, mijn kinderen gruwen ervan als ik met een natte vinger langs hun toet ga! "Maar je kan het zelf niet zien!", roep ik ze dan nog na, als ze gillend wegrennen.....
    't Is ook nooit goed, he!

  2. Als het al eeuwen en eeuwen zo gedaan wordt, heeft zijn nuttigheid bewezen. Allergieën zijn eigenlijk pas de laatste decennia in op komst. Mogelijk ligt dat aan alle kunstmatige toevoegingen. Een beetje vies is juist heel schoon 😄👍🍀

  3. o ja wat erg he. Van die dingen die je nooit van plan was om te doen, maar je toch ongemerkt gaat doen.
    Net als de vermaning 'pas-terrrr-op'! (en dan vooral het vingertje dat er automatisch bij omhoog gaat). Die vermaning hoorde ik mezelf soms zeggen terwijl ik 'm tenenkrommend vind :-)))

  4. Ik moet hier heel hard om lachen. Mijn moeder deed dat dus toen ik nog klein was. Spuug op haar zakdoek en dan zo mijn gezicht schoonmaken. Vreselijk vond ik dat! Toen ik zelf een kind had, poetste ik haar onderweg met haar eigen spuug. Dan zei ik "Steek je tong eens uit" en maakt een zakdoekje nat met haar eigen spuug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder