Reacties

De Amaryllis bloeit : ) — 16 reacties

  1. De tranen springen in mijn ogen als ik het gemartel van deze bol zie (ja ik houd van planten).

    Sloop dat witte martelspul eraf, zet de bol met de wortels in echte grond (de bol kan er half bovenuit blijven steken) en geef de stakker elke dag water.

    Mijn bol is meer dan 10 jaar oud en dat zijn er inmiddels meer dan 12 (komen steeds kleine bij), in totaal nu 8 in bloei nu, de kleinste bollen bloeien nog niet.

  2. Apart om te zien dat daar zo'n grote mooie bloem uit kom. Ik heb h'm gewoon "kant en klaar" van de bloemist, gecombineerd met een Kersenbloemtak (zo heet dat toch) Die bollen en dan zeven weken wachten is niks voor mij ..denk ik..

  3. Het is een erg mooie plant vind ik, de Amaryllis. Ik heb er al lang geen meer in huis gehad. Meestal koop ik een orchidee omdat je daar over het algemeen lang plezier van hebt, maar misschien ga ik me volgende keer toch ook maar eens een Amaryllis aanschaffen. Het blijft fascinerend te zien wat er uit zo'n bol kan groeien :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder