Reacties

Code geel maar fietsen gaat nog best — 26 reacties

 1. Agu regenjas zorgt dat de benen ook beschermd blijven koop je bij de fietsenmaker.

  Helaas lekken de naden na een paar jaar door. Verder is die behoorlijk duur. Maar een paar jaar lang blijf je droog.

 2. Je past de kleur van je jas aan, aan de kleurcode van het weer? ;)
  Wij pakten vandaag ook gewoon de fiets. Behalve de jongste, die mocht bij mij achterop. Vind het net iets te jong om de storm te trotseren met zijn fietsje. Wij fietsen 2 x een half uur. Tijd zat vandaag om te fietsen ivm de lerarenstaking.

 3. Ik heb een klein stukje gefietst vandaag, maar heb toch het grootste deel met de auto gedaan verder. De wind viel hier wel mee, maar het heeft wel geregend. Mooie regenjas heb je trouwens! Zit ie ook lekker? Dat vind ik altijd een nadeel van regenjassen, ze zitten niet lekker en 'ademen' niet.

 4. Dat vind ik heel solidair van je (met je kinderen)!
  Superleuke foto trouwens :-)
  Ik heb nog wel mazzel gehad vandaag. Heenreis (6 km) wind mee, maar wel flink regen. Terugreis was het al eind van de middag en was het droog, maar wel tegenwind.

 5. Ik heb gisteren tijdens het fietsen vrij veel geluk gehad met het weer : hevige rukwinden en beetje motregen. Pas toen ik terug thuis was, is het erg beginnen regenen. Heen- en terugreis naar de bank zijn goed voor samen 15 km.... Toen mijn man kort na de middag naar zijn werk vertrok, was het pijpenstelen aan het regenen. Hij heeft wel een goed regenpak maar toen hij ene half uur later op zijn werk toekwam, waren zijn kleren toch doorweekt. Niet leuk zo'n natte kleren vooral als hij die vochtige kleren dan 's avonds voor hij de terugweg naar huis aanvat terug moet aandoen....
  Nu ziet het er hier droog en windstil uit. Goed want ik moet nog een heleboel boodschappen doen per fiets.

 6. Wauw wat goed dat je op de fiets bent gestapt. Ik moet bekennen dat ik misschien wel de auto had gepakt. Met een baby kan ik nu nog niet op de fiets. Maar met de 2 anderen zou ik bang zijn om van de fiets te vallen door de wind. Er is hier aardig wat door de tuin geslingerd en van de muur gevallen....

 7. Hoe slecht het weer ook is , een deel van mijn werkdag zal ik moeten fietsen, die bestemming is niet bereikbaar met het openbaar vervoer, dus gewoon er door heen, op zich geen problemen met wind en regen al word het fietsen er wel zwaarder door, maar zeker wind kan wel link zijn, zo werd ik gisteren bijna de berm in geslingerd door de wind en hoorde ik van mijn dochter dat zij moeite had om takken te ontwijken en werd belaagd door vallende eikels die behoorlijk hard kunnen aankomen voor zulke kleine dingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>