Reacties

C1000 boodschappenpakket — 22 reacties

 1. Hier is een winkel waar je met spaarkaarten cadeau's kunt kiezen of 2,50 per gespaarde kaart. Maar deze winkel is niet landelijk. Zelf spaar ik wel alle zegels, maar met het idee misschien kan ik een ander er blij mee maken. Soms geef ik ze achter de kassa al weg aan iemand die ze wel spaart.

 2. Ik heb ook meegedaan met de C1000 boodschappenpakket. Met dank aan mijn moeder, want alleen voor ons gezinnetje kregen we de kaart echt niet vol. Ach, het is wel een leuk pakket. En inderdaad hele lekkere chips.
  Soms doe ik mee met een sparen voor bijv. de E.fteling. Scheelt soms €10,- per kaartje.

 3. Oh, dat is fijn!! Nee, hier hetzelfde... ik doe eigenlijk ook nooit ergens aan mee, ik winkel hoofdzakelijk in aldi, en daar doen ze geen acties of spaaracties, en wat ik daar niet kan vinden haal ik in GB, en daar ga ik veel te weinig en koop ik te weinig om voor iets te kunnen mee sparen.
  daar is het ook vaak, sparen voor iets, maar dan nog veel moeten bijbetalen om te kunnne hebben...

 4. Bij onze plaatselijke Emté is een doorlopende spaaractie voor mokken met een afbeelding van ons dorp in vroeger tijden. Omdat ik hier net ben komen wonen, vind ik het wel grappig om zo'n mok te sparen, al moet je wel 2,50 euro bijbetalen en koop ik normaal mijn mokken voor 60 cent bij de Action. Ik ben nog niet zo ver: bij elke 10 euro krijg je een stempel, en je moet vijf stempels hebben. Maar met mijn boodschappenbudget van 60 euro in de maand, en de helft van de boodschappen die bij de AH vandaan komt, zit ik steeds als ik afreken net niet op die 10 euro. Alleen toen ik voor mijn verjaardag twee appeltaartjes meenam, ging het harder. Sinds begin september heb ik nu drie stempels (van de vijf). Als het geen doorlopende actie zou zijn, was ik er niet aan begonnen.

 5. We hebben hier geen C1000 meer.
  Maar als kleinverbruiker kwam ik toch nooit aan genoeg zegeltjes.
  !x heb ik zo'n pakket kunnen halen omdat een aardige mevrouw op de parkeerplaats me nog een heleboel bonnetjes gaf.

  De Jumbo hier heeft zoveel acties dat het niet meer bij te houden is.
  Pannen, lelijke handdoeken, kussens, dekbedden, pannekoeken voor twee.
  M'n portemonnee zit vol bonnetjes waarvan ik niet eens meer weet waar ze voor zijn.
  Ik neem ze wel aan, met het idee dat ik er dan nog een ander plezier mee kan doen, maar dan vergeet ik het weer te vragen als ik iemand zie ;-).

  Bij de Emtee kun je nu kinderboeken sparen, maar ik vind dat een dure winkel en kom er alleen voor volkoren pasta

  Ik ben in het voorjaar wel met een kaartje van de AH naar de Efteling geweest.
  Dat scheelde 10 euro en toen ben ik op een stille dag lekker in mijn eentje door het park gebanjerd, nergens wachttijden en ik kon overal zo instappen.
  AH heeft ook af en toe bioskoopkaarten acties maar ook die zijn alweer voor twee personen en ik ben in mn uppie.

  Boerenbond had eerst dierenvoer stempels, dan kreeg je met een volle kaart 5 euro korting, vervolgens kwam er een pasje om voor korting te sparen bij alles wat je kocht en dat is net weer afgeschaft, maar je kreeg wel netjes het bedrag dat je erop had staan gekort ook als je nog niet genoeg gespaard had.
  Alle dierenwinkels en tuincentra in het dorp hebben hier spaaracties.
  Ik heb zoveel klantenpasjes in m'n portemonnee dat ie niet meer in mijn broekzak past.
  Waarvan het kruidvat pasje toch het meest lucratieve is.

  En ja als ik korting kan krijgen dan doe ik wel mee.
  Met mijn kleine WAO-tje zijn alle extratjes meegenomen.

  Maar ik ga dus niet sparen voor dure grijze handoeken die met zegeltjes nog meer kosten dan als ik gewoon naar de Zeeman ga.
  Waar de handdoeken ook nog eens 30 jaar van meegaan ;-)

  • Wat heeft de Jumbo veel acties zeg. Dat is echt teveel lijkt me. Dan wordt je als klant overweldigd!

   Bioscoopkaartjes vind ik ook leuk om te krijgen.

 6. Lekker zeg! Er zitten voor mij ook altijd dingen in die ik normaal nooit zou kopen, maar waarvan het leuk is om ze eens gratis in huis te hebben. Er speciaal boodschappen voor doen, doe ik niet, maar ik probeer altijd wel zo goed mogelijk zegels te bewaren met zo'n actie en zeg ook nooit 'nee' als iemand voor me ze aanbiedt!

 7. De zegeltjes van Johanna hierboven spaar ik ook. Gaat niet zo snel want kom daar niet zo heel erg veel.
  Wat ik altijd had als ik spaarde voor zo'n doos (vroeger bij S.uper de B.oer) dat ik, als ik de doos had zo teleurgesteld was met het spul wat er in zat. Want in het begin wist je ook niet wat er in zo'n doos zat, en heel veel van die producten gebruik ik niet dus ik doe er niet meer aan mee. Ik doe ook bijna al mijn boodschappen bij de J.umbo en die van ons doet niet aan acties.
  Maar ik ga niet om het zegeltjes sparen boodschappen doen bij een winkel. Als mijn eigen winkel een actie heeft doe ik mee en anders niet.

  • Bij deze doos kon je aan de buiten wel een beetje zien wat er in zat. En ik had het geluk dat ik van mijn buurvrouw al had gehoord wat het aanbod was.

 8. Door een foutje van de kassa-medewerkster kreeg ik opeens 40 zegels van haar. Dus ik kon in 1 keer zo'n pakket meenemen... Zonder die fout had ik het nooit gered!!

  Vond het wel leuk, net zo'n kerstpakket eigenlijk! Al vond ik de bon wel heel erg optimistisch; ik gebruik dat wasmiddel van robijn wél, maar heb er echt nog nooit zoveel voor betaald... Het is altijd wel ergens in de aanbieding.

  Die kettle chips ging er hier ook goed in!! :D

  • Je bent de tweede die zegt dat die Kettler chips lekker zijn Daantje! Ik krijg er nu helemaal zin in! Ik weet nu niet of ze het weekend nog wel gaan halen….

  • Moet er wel bij zeggen: er zitten verschillende smaken in de pakketten. Ik had een zwarte zak (smaak zeezout met peper) en die was echt super :D Mijn moeder had iets met azijn... zij was zwaar teleurgesteld :(

   Ik hoop dat je de goede smaak te pakken krijgt in het pakket!!

  • Yup. Salt and vinegar. Verschilt welk merk. Heb je hier overzee het huismerk dan is het best bijterig en krijg je net witte lippen. Het beter merk zoals Kettle is lekkerder.
   Dochterlief las het merk Kettle er riep: disgusting.
   \groet, Wilma

 9. ik krijg zon
  spaarkaart nooit vol ,dus ik naar de buurvrouw die met hetzelfde probleem zit ,wij zijn alleenstaande moeders met ieder maar 1 kind van rond de 20 en dus kopen wij nooit genoeg boodschappen om zon kaart vol te krijgen,maar met vereende krachten lukte het wel, mijn bedoeling was dat zij mijn zegels zou krijgen,maar daar was de buuf het niet mee eens en bracht mij het grootste gedeelte van de doos omdat ik de meeste zegels had, ik heb uitgekozen wat ik ga gebruiken en haar de rest weer mee gegeven, met de mededeling dat we allebei niets gehad hadden als we niet samen gedaan zouden hebben en dat als ze moeilijk deed ik haar niets meer zou geven in de toekomst : ) de volgende actie van de c1000 is ook leuk voor kleine huishoudens omdat je met 5 zegels al mee kunt doen, je krijgt namelijk bij elke 5 euro een zegel en met een volle spaarkaart van 5 zegels krijg je 5 euro korting op elke 25 euro die bij verschillende winkels kunt inwisselen

 10. Mijn man heeft hem zaterdag ook mee naar huis genomen. Ik vond het heel bijzonder want er zaten idd dingen in die ik normaal nooit koop maar wel heel bruikbaar zijn.

  Verder doe ik zelden mee aan acties.

  • Ja dat is een goede omschrijving van de inhoud! Er zitten dingen in die je zelf niet koopt, maar ze zijn wel bruikbaar inderdaad.

   Mijn man dacht dat we er niets aan zouden hebben, maar dat is zeker niet het geval. Het zijn alleen vrij dure merkartikelen, en ik koop zelf altijd een veel goedkopere variant.

 11. Ik knip de zegeltjes uit de kassabonnen van de Hoogvliet. Die zit hier om de hoek, dus daar doe ik de meeste boodschappen. En 12 zegeltjes is een volle spaarkaart en met zo'n kaart steeds een gratis artikel... Meestal iets waar ik wat mee kan, dus dat is heel leuk... Ook voor mijn dochters en mijn moeder 'spaar' ik zo voor deze artikelen.. Ik vind het een goeie actie. Het is wel de enige waar ik aan mee doe...
  Ik wens je een fijne avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>