Reacties

Broodmandje pimpen — 13 reacties

 1. Sinds ik vier jaar geleden glutenvrij ben gaan eten, eten wij geen broodmaaltijden meer aan tafel. Ik ben te bang voor besmetting.
  Zo bewaar ik broodbeleg ook apart. Een glutenvol en een glutenvrij kastje. Vleeswaren en kaas heb ik niet apart, dus dan is het bij het brood klaar maken veel handen wassen. Of eerst plakjes kaas schaven voordat er een boterham gepakt word.

  • Een besmetting levert me helaas een scala aan klachten op: opgezette buik (alsof er een basketbal in zit die nog verder opgepompt wordt), darmkramp, diarree, eczeem, mistig hoofd, spierpijn, extreme moeheid, griepachtige klachten en vast nog meer dingen. Ik krijg ze gelukkig meestal niet allemaal tegelijk. Maar een aantal vaak wel.
   Mijn zoons hebben koemelkallergie gehad. Dat was een stuk eenvoudiger om mee om te gaan en dat vond ik destijds al pittig.

 2. Wij hebben ook een kunststof mandje, wat al standaard in een keukenlade zat. Het word inderdaad snel vies en plakkerig. Dus af en toe gaat hij ook de vaatwasser in. Ik vind het ideaal, zo zet je inderdaad alle potten in één keer op tafel!

  Fijne zondag!

 3. Wij hebben ons mandje pas vervangen voor 2 kleinere mandjes. Die nieuwe van curver. Ze zijn recht en erg stevig. Nu staat het zoet beleg wat niet in de koelkast hoeft in 2 mandjes. Dat verdeeld makkelijk over tafel. Ik was ze af en toe gewoon even af. Dan zijn de zijkanten ook meteen weer schoon.

 4. Hmmm... ik heb nu alles los (ook de potjes jam, chocopasta, pindakaas etc) in de kast/koelkast staan. Een mandje daar had ik gewoon helemaal niet aan gedacht!
  Bedankt voor je post, ik ga een mandje halen. :)

  • Dat vind ik nou leuk Marielle! En een extra voordeel is dat je dan alleen maar even het mandje er hoeft uit te tillen en je maakt zo de kast/koelkast schoon!

   Mail je nog een foto van je mandje? Dat zet ik die hier in de comments! Lekker plaatsvervangend shoppen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder