Trouwjurk Angelina Jolie

Ik vind het altijd erg leuk om bruidjes te kijken. Daarom kijk ik graag naar TLC programma’s als Say Yes To The Dress en I Found The Gown en genoot ik van de Zeeman trouwjurk.

Heb ik al vaker gezien!

En als je regelmatig kijkt, dan begin je op een gegeven moment modellen en jurken te herkennen. Zo is het zeemeerminmodel erg populair in dit soort programma’s.

En wat me ook altijd opvalt is dat bijna iedere bruid een jurk wil die ‘ánders is dan anders’. Maar aangezien ze dat dus allemaal willen, lopen ze uiteindelijk toch vaak in een soortgelijke jurk. Zoals ze in het Engels zeggen: ‘Been there, done that, got the t-shirt!’

Angelina’s jurk is écht anders dan anders

Maar, ik moet zeggen dat actrice Angelina Jolie écht een bijzondere trouwjurk heeft. Die heb ik nog niet eerder gezien! En wat hem extra bijzonder maakt is er tekeningen die haar kinderen hebben gemaakt op zijn geborduurd! Dus ik bedoel maar. Dat is volgens mij nog niet eerder vertoond.

Het model is eenvoudig, en de stof simpel. En die tekeningen maken hem bijzonder.

Hoe vind jij de jurk van Angelina Jolie?

Similar Posts

14 Comments

  1. Ik heb idd ook een zwak voor bruidjes :-) en deze bruidsjurk vind ik echt prachtig en die kindertekeningen er zo in geven mij wel het idee dat ze ook gewoon erg veel van hun kinderen genieten en houden….ik vind het iig een reuze leuk idee!

  2. Het is niet mijn smaak, maar ik ben heel traditioneel en Angelina natuurlijk niet. Het past bij haar. De tekeningen vind ik super origineel en leuk bedacht.

  3. Ik vind ‘m erg mooi, vooral het bovenlijfje is prachtig. Het idee van de tekeningen vind ik grappig maar eigenlijk een beetje too much.

  4. Heb je die van Wendy van Dijk vandaag gezien, vond ik heel bijzonder met die klepjes in de taille veel mooier dan die van Angelina..

  5. Ik ben niet zo weg van de jurk van Angelina. Ik vind hem ook niet mooi zitten, alsof ze geen bh aan heeft.
    Die van Wendy vind ik wel heel mooi. De stof, het model. Maar sowieso vind ik de jurken van die ontwerper vaak heel mooi. Hij had toch ook de jurk van Maxima ontworpen die ze ‘s Avonds droeg op de kroningsdag. Die jurk vond ik ook al zo’n prachtontwerp :-)

  6. De tekeningen zijn origineel maar om eerlijk te zijn niet heel mooi… Je kinderen erbij betrekken super maar ik zou zelf toch voor een andere rol kiezen. De jurk van Wendy daarentegen: prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.