Reacties

Bonprix jurk: niet als op het plaatje — 18 reacties

  1. Ik koop ook geen kleding online meer. Het past niet of de stof voelt niet aangenaam. Het liefst koop ik kleding in de kringwinkel. Je moet wel het geluk hebben dat er iets tussen zit dat past en volledig je smaak is. Beter voor het milieu en ook voor je budget.

    • Kopen bij de kringloopwinkel of tweedehands vind ik inderdaad ook de beste optie. Ook omdat je dan zeker weet dat het de duurzame keuze is. Maar je moet het dan wel net treffen.

  2. De kleur past goed bij je. Als je die jurk vaker draagt valt het soepeler. Niet terugsturen.

    Online kleding bestellen is mij ook tegengevallen. Het is andere stof, het model past niet, de kwaliteit valt tegen. Bovendien heb ik genoeg. Ik draag nu ook vaker de truien en broeken van mijn overleden vriend. Die passen mij prima. Zijn werkkleding blijkt erg handig. Jurken heb ik weinig, misschien maak ik zelf weer eens een jurk.

  3. Ook ik heb die ervaring en mijn man ook. Jammer, maar ik koop weer wat vaker in de buurt. En draag mijn kleding langer, soms wel jaren. Als het lekker zit zeker.

  4. Ik bestelde ooit een trui bij Bonprix maat XL , dat moest toch groot genoeg zijn , vind het wel fijn als een trui lekker ruim valt. Nou ja, dat was de bedoeling, maar de trui was veel te klein ,terwijl ik normaal in een maat 38 pas. Reden om nooit meer kleding zomaar online te kopen , veel te veel gedoe om het dan weer terug te sturen.

  5. Prachtige kleur en ik vind de jurk je juist heel mooi staan. Overigens hoor ik het vaker, dat bij BonPrix op het model dingen anders staan dan bij klanten. Ik heb zelf de ongelooflijke mazzel dat BonPrix eigenlijk de enige winkel is waar bij mij (met wat bijzondere verhoudingen) de pasvorm altijd goed is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder