Reacties

Niet zoals het mooie plaatje — 31 reacties

 1. Maak je niet zo druk als wij mannen verkocht zijn op een vrouw kan je een vuilniszak aantrekken
  zijn we nog bereid om op onze knietjes te gaan
  Maar graag stoppen met vreemdgaan dat doet ons pijn

 2. Mooie combinatie rok en truitje! Past perfect bij elkaar!
  Jurkje zou ik ook hebben teruggestuurd want als je een maat kleiner neemt is waarschijnlijk de roklengte ook een stuk korter. Veel plezier met de rok!

  • Inderdaad een gedoe, en tel alle verzendkosten maar eens bij elkaar op in een jaar tijd. Gewoon ff naar de winkel en dan zie je meteen of het je staat.

 3. Wat grappig is dat he?! Ook als je die plaatjes ziet van de trouwjurken bij een chinese online winkel denk je dat ze perfect zijn. Tot je het plaatje van een dame met de daadwerkelijke jurk aan ziet. Jouw plaatje past hier nu gewoon tussen!

 4. Deze jurk staat bij jou heel goed.Wel gekreukt te zien. Is niet te groot. Mooie kleur heb je genomen. En heb je ook mondkapjes binnen gekregen? Is het wat. Ik krijg ze morgen. Onderste foto vind ik leuker bij jou staan.

 5. Op dat soort modeplaatjes wordt vaak het model aan de achterkant nog wat ingenomen met spelden dan oogt het leuk op de foto. Of je ziet niet hoe doorschijnend de stof is. Of hoe kreukerig. Maar de kleur staat je goed, net als het rokje.

 6. Ik durf nooit meer kleding online kopen. Ik heb altijd pech. Als ik het aantrek past het nooit. Of de stof is niet aangenaam of de kleur is anders dan ik verwacht had. Ik koop nu alleen nog in de Kringwinkel. Het bevalt me goed, je kunt het passen en je voelt welke stof het is. Je rok is wel een meevaller. Staat je goed.

 7. Haha wat een leuke vergelijking met een WordPress team. Maar de ene keer is het een succes en de andere keer niet. Ik denk dat het super leuk was geweest als je een maatje kleiner had aangeschaft

 8. Wat een prachtige rok en dat truitje van Laura Ashley erbij, heel mooi!
  Die kleuren staan jou heel mooi.
  Volgens mij staat jou alles.
  Laura Ashley heeft zulke mooie dingen.

  De jurk is leuk, of zou het kneuterige stof zijn...
  Als hij al zo uit de verpakking komt, ik weet het niet...

  Geniet een mooie dag.

  • Ja hè? Dat vind ik echt niet fijn aan WordPress themes. Ze zien er zo mooi uit, maar het is echt niet zo simpel om het dan zelf zo te krijgen. Fijn dat ik niet de enige ben Manon ; )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder