Niet zoals het mooie plaatje

Screen Shot 2020 05 14 at 17.46.13

Hoewel ik vanuit huis werk, vind ik het belangrijk om me netjes aan te kleden. Dus toen ik bij Bonprix bovenstaand jurkje zag, ging mijn hart sneller kloppen.

Ik zag me al helemaal zitten, in dit keurige jurkje! En hij is nog van de duurzame stof Tencel ook!

Met als leuke bijkomstigheid, dat je zo’n jurk alleen maar over je hoofd hoeft te gooien, en je ziet er instant netjes uit!

Niet zoals het plaatje

Maar toen ik het jurkje zelf aantrok, had het toch niet het beoogde effect…

Bonprix Tencel jurk

Vermoedelijk heb ik een maat kleiner nodig, maar dat heb ik niet meer geprobeerd. Ik heb mijn jurkjes het liefst kreukvrij.

Dit jurkje doet me denken aan een WordPress theme: op het plaatje ziet het er prachtig uit, maar op je eigen blog niet.

Deze rok was wel een succes

Nou ja, het kan niet altijd feest zijn. Deze rok van Bonprix was wél een succes:

Screen Shot 2020 05 17 at 11.17.27
17,99 bij Bonprix

De rok zit heerlijk, en kreukt niet. Het roze truitje van Laura Ashley had ik nog. Dat kocht ik ooit tweedehands bij eBay.

Similar Posts

31 Comments

 1. Maak je niet zo druk als wij mannen verkocht zijn op een vrouw kan je een vuilniszak aantrekken
  zijn we nog bereid om op onze knietjes te gaan
  Maar graag stoppen met vreemdgaan dat doet ons pijn

 2. Mooie combinatie rok en truitje! Past perfect bij elkaar!
  Jurkje zou ik ook hebben teruggestuurd want als je een maat kleiner neemt is waarschijnlijk de roklengte ook een stuk korter. Veel plezier met de rok!

 3. haha
  soms valt het tegen inderdaad.
  Een maatje kleiner was vast beter uitgepakt, maar ja, wat een gedoe weer met terugbrengen en ruilen.

  1. Inderdaad een gedoe, en tel alle verzendkosten maar eens bij elkaar op in een jaar tijd. Gewoon ff naar de winkel en dan zie je meteen of het je staat.

 4. Wat grappig is dat he?! Ook als je die plaatjes ziet van de trouwjurken bij een chinese online winkel denk je dat ze perfect zijn. Tot je het plaatje van een dame met de daadwerkelijke jurk aan ziet. Jouw plaatje past hier nu gewoon tussen!

 5. Deze jurk staat bij jou heel goed.Wel gekreukt te zien. Is niet te groot. Mooie kleur heb je genomen. En heb je ook mondkapjes binnen gekregen? Is het wat. Ik krijg ze morgen. Onderste foto vind ik leuker bij jou staan.

 6. Ik denk dat een maatje kleiner beter zou zijn en even de strijkbout erover want het is echt een geweldig leuk jurkje ..De rok met het truitje staan je heel erg leuk .

 7. Op dat soort modeplaatjes wordt vaak het model aan de achterkant nog wat ingenomen met spelden dan oogt het leuk op de foto. Of je ziet niet hoe doorschijnend de stof is. Of hoe kreukerig. Maar de kleur staat je goed, net als het rokje.

 8. Ik durf nooit meer kleding online kopen. Ik heb altijd pech. Als ik het aantrek past het nooit. Of de stof is niet aangenaam of de kleur is anders dan ik verwacht had. Ik koop nu alleen nog in de Kringwinkel. Het bevalt me goed, je kunt het passen en je voelt welke stof het is. Je rok is wel een meevaller. Staat je goed.

 9. Haha wat een leuke vergelijking met een WordPress team. Maar de ene keer is het een succes en de andere keer niet. Ik denk dat het super leuk was geweest als je een maatje kleiner had aangeschaft

 10. Daarom houd ik niet van online kleding shoppen. Meestal is het zo anders dan op het plaatje en dan heb je die rompslomp weer met retour sturen. Daar heb ik helemaal een hekel aan.

 11. Wat een prachtige rok en dat truitje van Laura Ashley erbij, heel mooi!
  Die kleuren staan jou heel mooi.
  Volgens mij staat jou alles.
  Laura Ashley heeft zulke mooie dingen.

  De jurk is leuk, of zou het kneuterige stof zijn…
  Als hij al zo uit de verpakking komt, ik weet het niet…

  Geniet een mooie dag.

  1. Ja hè? Dat vind ik echt niet fijn aan WordPress themes. Ze zien er zo mooi uit, maar het is echt niet zo simpel om het dan zelf zo te krijgen. Fijn dat ik niet de enige ben Manon ; )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.