Rara, wat is dit?

retour vignet

Weet je nog mijn post retour vignet?

Dat is een soort label dat aan kleding wordt vastgemaakt om te voorkomen dat mensen het dragen en vervolgens toch terug sturen.

Van hen kreeg ik ook bovenstaande foto.

Rara, wat is dit? Het antwoord!

Bovenstaande foto is van nieuwe kleding die vernietigd wordt!

Similar Posts

17 Comments

  1. Moet je eens in Chili kijken in de woestijn, we zijn echt aan alle kanten mesjogge.

    Love As Always
    Dimario

  2. Ja, dat zei ik al. Dit gebeurt als je kleding terugstuurt. Het gaat niet terug naar de winkel waar je het online kocht, maar wordt vernietigd. Had het een keer op tv gezien. Dat moesten we eigenlijk allemaal weten als we iets terugsturen.

    1. Ja, eigenlijk zouden ze bij elke bestelling van kleding een foto hiervan bij moeten doen. Ik stel me zo voor dat dit misschien toch wat dempend werkt op het retourneren.

  3. Wow, wat een bizar idee dat dit allemaal nieuwe kleding is. Ik denk dan: daar kun je vast nog heel veel kledingbanken (als in: voedselbank, maar dan voor kleding) blij mee maken. Of is het dan echt niet meer te gebruiken?

  4. Dit vernietigen ze om te voorkomen dat iemand het goedkoop of gratis kan krijgen. De kleding moet duur blijven, anders wordt hun dure merk een goedkoop merk. Soms worden de retouren verkocht aan marktkooplieden op voorwaarde dat de merkjes verwijderd worden. Online gekochte Scapino kleding kun je terugbrengen bij de winkel. Zo worden de winkels bevoorraad. Dus niet elke kledinghandel verspilt even veel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.