Bodybrand: Daphne Deckers bh voor een Wow prijs.

bodybrand

Ken je de winkel Bodybrand?

Dat is een outlet voor bh’s en lingerie!

Bodybrand: Daphne Deckers bh

In het verleden heb ik wel eens bericht over het feit dat ik te beroerd ben om meer dan een tientje te spenderen aan een bh. Daarom draag ik meestal een Hema bh. Volgens mij kun je daar namelijk best een goede bh kopen.

In de reacties werd ik er vervolgens op gewezen, dat een goede bh heus het geld waard is. En in mijn post Bh kopen moest ik eerlijk toegeven, dat de WOW-bh waarin Daphne Deckers poseert, wonderen deed voor mijn meisjes. Als rijpe perziken lagen ze op een bedje van tere kant. Maar ja, je bent zuinig of niet, en dus kocht ik toch de goedkope bh’s van het V&D huismerk.

BodyBrand: restant collecties van merken

Maar deze week bezocht ik met mijn oudste dochter Winterswijk, en daar hebben ze een winkel waar ze voor heel zachte prijzen merkondergoed verkopen. Denk bijvoorbeeld aan bh’s, badkleding, nachtkleding, hemden en onderbroeken. En laat daar nou een hele wand met bh’s zijn van het merk WOW voor 15 euro?!

Ze hadden zelfs mijn maat. Dus nu ben ik de trotse bezitter van een heuse kwaliteit-bh. Ik weet niet waar ik meer van geniet: mijn nieuwe bh, of het feit dat ik hem voor 15 euro heb, in plaats van voor 44,95!

Over BodyBrand

BodyBrand heeft diverse filialen in Nederland, en België, en op hun website bodybrand.nl kun je zien waar, en wat hun openingstijden zijn. Ik vind het een echte aanrader!

Zie ook mijn posts over Bh’s zonder beugel. en over Bh-bandjes.

Similar Posts

10 Comments

 1. Ik koop uit principe niks met de naam van een beroemdheid waarvan ik me serieus afvraag welke kennis/kunde ze hebben over kleren, parfum of in dit geval bh’s. Ze verdienen al meer dan genoeg!

  Ik ben na een lange zoektocht ‘geland’ bij Sapph-bh’s. Ik vind de prijs/kwaliteit goed genoeg. Met cup D zijn goede bh’s nu eenmaal onmisbaar!

  Onlangs een hele zwik ondergoed besteld. Alle (zwarte) broekjes passen bij alle (zwarte) bh’s. Handig! Ze tekenen ook niet af en slijten niet gauw. En het doet enorm veel voor je totale figuur en voor een mooi decoleté!

  Ik ken vrouwen die voor kapitalen kleding kopen en dan een uitgelubberde, verwassen hema-bh dragen met cup dubbel D….. echt geen gezicht!

 2. Heb zelf cup F/G en draag altijd Sapph Black. Deze zijn speciaal voor grote maten. Het grootste probleem bij mij is dat de schouderbandjes vaak te smal zijn waardoor ze insnijden. Ook zitten ze vaak te ver naar de zijkant waardoor “de Meisjes”(geweldige opmerking!)geen ondersteuning genoeg krijgen. Meestal koop ik bij de Dutch Designers Outlet. Zodra er een nieuwe collectie komt, gaat de oude hier in de aanbieding.

 3. Mijn bh’s kosten tussen de 79,95 en 119,95 per stuk. Een bh voor 44,95 zou dus echt een koopje zijn voor mij!

  Grote borsten (cup I) zijn een ramp!

 4. Ik ben ook 80 euro kwijt, maat 70 E soms F Hou het meestal bij hetzelfde merk. Als het maar weer in de kast ligt ben ik nog duurder uit..

 5. Voor mij zit ie te ver weg. Ik woon in Amsterdam en ze zitten voornamelijk in Oost-Nederland. Maar ik heb een hele makkelijke BH-maat en kan gewoon overal mijn slag slaan, geef er nooit zoveel geld aan uit.

 6. Ik heb een paar maanden geleden bij de Makro bh’s voor 25 euro gekocht. Van die elastische zonder sluiting.
  Het is soms wat gehannes om die dingen aan te krijgen als je net gedouched hebt, daarna zitten ze heerlijk. Ik heb cup C. Voor grote maten lijken ze me minder geschikt, maar bij mij zitten ze goed en het staat mooi.

  Groetjes, VeggieMo

 7. Hahaha, ik vind 45 euro ook een koopje. Ik heb hetzelfde als Petra, Ipie en Anonymous – 70F ongeveer en dan ook nog een moeilijke pasvorm. Maar ik ben heel blij voor je met je nieuwe betaalbare bh, want een goede, fijne, mooie, lekkere bh is gewoon een feestje (ik voel mij toch altijd net wat mooier als ik een mooie bh draag – is psychisch, ik weet het, maar dat levert de dure (maar vooral belangrijk: goed zittende) bh gelukkig wel op ;)

 8. Hebben zij bij de Makro BH maat H? Zou wel lekker zijn om een goede bh voor een koopje te krijgen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.