Reacties

Bodybrand: Daphne Deckers bh voor een Wow prijs. — 10 reacties

 1. Ik koop uit principe niks met de naam van een beroemdheid waarvan ik me serieus afvraag welke kennis/kunde ze hebben over kleren, parfum of in dit geval bh's. Ze verdienen al meer dan genoeg!

  Ik ben na een lange zoektocht 'geland' bij Sapph-bh's. Ik vind de prijs/kwaliteit goed genoeg. Met cup D zijn goede bh's nu eenmaal onmisbaar!

  Onlangs een hele zwik ondergoed besteld. Alle (zwarte) broekjes passen bij alle (zwarte) bh's. Handig! Ze tekenen ook niet af en slijten niet gauw. En het doet enorm veel voor je totale figuur en voor een mooi decoleté!

  Ik ken vrouwen die voor kapitalen kleding kopen en dan een uitgelubberde, verwassen hema-bh dragen met cup dubbel D..... echt geen gezicht!

 2. Heb zelf cup F/G en draag altijd Sapph Black. Deze zijn speciaal voor grote maten. Het grootste probleem bij mij is dat de schouderbandjes vaak te smal zijn waardoor ze insnijden. Ook zitten ze vaak te ver naar de zijkant waardoor "de Meisjes"(geweldige opmerking!)geen ondersteuning genoeg krijgen. Meestal koop ik bij de Dutch Designers Outlet. Zodra er een nieuwe collectie komt, gaat de oude hier in de aanbieding.

 3. Mijn bh's kosten tussen de 79,95 en 119,95 per stuk. Een bh voor 44,95 zou dus echt een koopje zijn voor mij!

  Grote borsten (cup I) zijn een ramp!

 4. Voor mij zit ie te ver weg. Ik woon in Amsterdam en ze zitten voornamelijk in Oost-Nederland. Maar ik heb een hele makkelijke BH-maat en kan gewoon overal mijn slag slaan, geef er nooit zoveel geld aan uit.

 5. Ik heb een paar maanden geleden bij de Makro bh's voor 25 euro gekocht. Van die elastische zonder sluiting.
  Het is soms wat gehannes om die dingen aan te krijgen als je net gedouched hebt, daarna zitten ze heerlijk. Ik heb cup C. Voor grote maten lijken ze me minder geschikt, maar bij mij zitten ze goed en het staat mooi.

  Groetjes, VeggieMo

 6. Hahaha, ik vind 45 euro ook een koopje. Ik heb hetzelfde als Petra, Ipie en Anonymous - 70F ongeveer en dan ook nog een moeilijke pasvorm. Maar ik ben heel blij voor je met je nieuwe betaalbare bh, want een goede, fijne, mooie, lekkere bh is gewoon een feestje (ik voel mij toch altijd net wat mooier als ik een mooie bh draag - is psychisch, ik weet het, maar dat levert de dure (maar vooral belangrijk: goed zittende) bh gelukkig wel op ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>