Bloemen laten bezorgen ín vaas

bloemen laten bezorgen inclusief vaas

Ik zag het voor het eerst in de inmiddels ter ziel soap As The World Turns: bloemen laten bezorgen inclusief vaas. Als de karakters daar jarig waren, dan kregen ze een mooie bos bloemen. In een vaas! Ik kon ze daar hevig om benijden.

In 1 keer alle stelen hakken en zagen

Want ik heb een hekel aan bloemen in een vaas zetten. Ik vind dat een enorm gedoe. Meestal leg ik de hele bos op een snijplank, en hak en zaag liefdeloos in één keer alle stelen schuin af. Dat gaat tenminste sneller dan steel voor steel. Zo. Klaar! En wie wil er koffie?

Bloemen laten bezorgen in vaas

Dus toen ik ontdekte dat er tegenwoordig bloemisten zijn die bloemen bezorgen inclusief vaas vond ik dat geweldig. En na 26 jaar huwelijk kent mijn man mij zo goed, dat hij gisteren een prachtige bos bloemen liet bezorgen voor mijn verjaardag.

In een vaas.

Kijk, dat vind ik een mooi voorbeeld van echte liefde.

Weten wat belangrijk voor iemand is.

En hoe gemakzuchtig die persoon is....

Zie ook mijn post over onze Amaryllus bol van de Kruidvat.

Wat ik ook superleuk zou vinden om te krijgen is deze twee kleine vaasjes met bloemetjes erin:

L007 2 bloomini bloompost brievenbus bloemen cadeau
13,95 bij BloomPost

Lees nu welke vaas geschikt is voor LEGO bloemen!

Vergelijkbare berichten

31 reacties

  1. De bos bloemen die ik van mijn man kreeg was inderdaad van een lokale bloemist, maar ik heb begrepen dat het ook via Hallmark kan. En dat is natuurlijk niet lokaal.

 1. Ik keek vroeger ook altijd as the Works turns en als ik moest studeren moest mijn moeder het heel de week opnemen op een video recorder en dan was ik in het weekend alleen maar die serie aan het kijken, goh wat een leuke herinneringen aan die serie ...

 2. Wat een prachtig boeket en ik begrijp dat je er blij mee bent .Ik zie ze bij Bloomon en die zijn niet bepaald goedkoop .Ik begrijp dat je heel blij bent met de bloemen en terecht .Maar ik ben het niet met je eens wat je uitspraken betreft .Ik krijg zelden bloemen maar zoveel liefde en aandacht en dingen die mijn man op dit moment nu ik het moeilijk heb voor mij doet .Daar kan geen bos bloemen tegenop .Sorry dat ik even wat kritisch ben want ik gun je echt hoe blij je bent
  Elisabeth

 3. Met een snoeischaar speciaal voor bloemen kom je ook een heel eind zonder dat je het boeket uit elkaar moet halen. Elastiek op het laatste nippertje verwijderen en hup in de goede vaas. En van het laatste kun je nooit genoeg hebben.

 4. Prima oplossing dit, want dat afsnijden van die stelen is inderdaad een heel gedoe. Vraag me wel af waar je al die vazen moet laten als je wekelijks bloemen krijgt;).

 5. Ik heb een abonnement bij de plaatselijke bloemist die iedere oneven week een bos bloemen bezorgt in een leenvaas. Ben daar uiterst tevreden mee en over.

 6. ik heb ze al een paar laten versturen met hallmark, en die boeketten zijn echt mooi (met vaas), de mensen krijgen dan zo'n mooie doos aan, met die bloemen er in, het heeft wel iets, iedereen die ik dit stuur is tevreden.
  .* Een @->- voor jou.

 7. Dat was zeker een mooi bosje. Onlangs bloemen in grote lange doos ontvangen van de Ingbank omdat ik voor de zoveelste keer wat mot had met hen door iets en dat hen ook duidelijk vertelde en kreeg onverwachts ook een mooie grote bos bloemen. Wel niet in een glazen vaas maar in zo een plastiek vaasje waar water niet uit kon.De attentie van hen met excuses brief vond ik wel heel erg mooi.

 8. Wat lief van je man. Proficiat met jullie jubileum! De bloemist vond het vast niet erg om jouw bloemen in een vaas te zetten. Anders had-ie wel een ander vak gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.