Reacties

Bloemen laten bezorgen ín vaas — 31 reacties

  • De bos bloemen die ik van mijn man kreeg was inderdaad van een lokale bloemist, maar ik heb begrepen dat het ook via Hallmark kan. En dat is natuurlijk niet lokaal.

 1. Ik keek vroeger ook altijd as the Works turns en als ik moest studeren moest mijn moeder het heel de week opnemen op een video recorder en dan was ik in het weekend alleen maar die serie aan het kijken, goh wat een leuke herinneringen aan die serie ...

 2. Wat een prachtig boeket en ik begrijp dat je er blij mee bent .Ik zie ze bij Bloomon en die zijn niet bepaald goedkoop .Ik begrijp dat je heel blij bent met de bloemen en terecht .Maar ik ben het niet met je eens wat je uitspraken betreft .Ik krijg zelden bloemen maar zoveel liefde en aandacht en dingen die mijn man op dit moment nu ik het moeilijk heb voor mij doet .Daar kan geen bos bloemen tegenop .Sorry dat ik even wat kritisch ben want ik gun je echt hoe blij je bent
  Elisabeth

 3. Met een snoeischaar speciaal voor bloemen kom je ook een heel eind zonder dat je het boeket uit elkaar moet halen. Elastiek op het laatste nippertje verwijderen en hup in de goede vaas. En van het laatste kun je nooit genoeg hebben.

 4. Ik heb een abonnement bij de plaatselijke bloemist die iedere oneven week een bos bloemen bezorgt in een leenvaas. Ben daar uiterst tevreden mee en over.

 5. ik heb ze al een paar laten versturen met hallmark, en die boeketten zijn echt mooi (met vaas), de mensen krijgen dan zo'n mooie doos aan, met die bloemen er in, het heeft wel iets, iedereen die ik dit stuur is tevreden.
  .* Een @->- voor jou.

 6. Dat was zeker een mooi bosje. Onlangs bloemen in grote lange doos ontvangen van de Ingbank omdat ik voor de zoveelste keer wat mot had met hen door iets en dat hen ook duidelijk vertelde en kreeg onverwachts ook een mooie grote bos bloemen. Wel niet in een glazen vaas maar in zo een plastiek vaasje waar water niet uit kon.De attentie van hen met excuses brief vond ik wel heel erg mooi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder