Reacties

Bibliotheek: mijn leesvoer! — 21 reacties

 1. Altijd interessant om te zien wat anderen lezen. Zelf lees ik nog weinig tijdschriften. Ik vind het interessanter om blogs te lezen of online media. Ik lees nu een aantal boeken tegelijk waaronder: You're a badass van Jen Sincero.

 2. Heerlijk lezen.
  Ga ik zo ook doen.
  Ik heb het geluk dat er vandaag een mooi pakket van Boekenvoordeel bij mij binnenkwam.
  Maar liefst 6 boeken, gewonnen met een prijsvraag.

 3. Heerlijk hoor, al dat nieuwe leesvoer. Ik lees nu : Onder de paramariboom van Johan Fretz. Daarna van Elisabeth George, believing the lie. Een ispecteur Lynley boek,

 4. Het gebeurt bijna nooit, maar ik heb al mijn bieb boeken uit. Hopelijk kan ik morgen naar de bieb. Ik herlees nu een oudje uit mijn boekenkast 'De stam van de holebeer' van Jean M. Auel.

 5. Ik hou zo enorm van de bib...
  bij ons mag je wel geen tijdschriften meenemen, die mag je enkel ter plekke in de leeszaal lezen. Dat heeft ook wel iets, ik ga er weleens werken, zit ik daar vaak tussne gepensioneerde mensen die de krant komen lezen of zo. de bib: het heeft iets

 6. Fijn, de bib. Ik 'haal' er ebooks maar ook boeken en tijdschriften. Ik lees nu 'Het geheim van haar vader' van Mary Higgins Clark (ebook) en Laura's Bakery bakboek.

 7. Ik kom bijna nooit in de bieb, tot mijn verdriet. Als kind sleepte ik er tassen vol vandaan. Nu kom ik zo weinig aan lezen toe dat ik stress krijg van de deadlines van de bieb. Ik heb zelf een minibieb in de voortuin. Daar haal ik mijn boeken vandaan en gaan ze ook weer naar toe als ik het uit heb. Handig hoor.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder