Reacties

Bewegen als vorm van lichamelijk en mentaal onderhoud — 31 reacties

 1. Ik denk zeker niet dat ik genoeg sport, ik heb een fitness abonnement voor onbeperkt toegang maar eigenlijk ga ik maar twee keer in de maand.. Hier moet ik echt wat aan gaan doen en dit is daarom ook een van mijn voornemens voor 2018

 2. Ik beweeg meer dan genoeg : ik doe alle boodschappen per fiets en ga elke dag ongeveer 5 km gaan wandelen. Bijkomend doe ik ook nog eens een aantal spierversterkende oefeningen, loop bewust een aantal keren per dag de trap op en af (zonder reden)
  Ik ben een zenuwachtig type en heb beweging nodig om mij af te reageren

 3. Super goed toch?! Ik besefte pas na het kopen van mijn Fitbit dat ik niet genoeg beweeg, zeker niet op een werkdag! Nu probeer ik echt elke dag 10k stappen te halen, al dan niet in de gym!

 4. Ik vind het heel krachtig dat je al zo lang dit volhoud en ook aanpast waar je dit nodig acht!
  Ik beweeg denk ik ruim voldoende, zeker inzichtelijker door de fitbit.
  hierdoor neem ik bv ook nooit meer de lift!

 5. Ik probeer wel veel te fietsen en daarnaast heb ik twee keer per week fysiotherapie. Vanwege mijn beperking is het goed on te bewegen. Maar ik moet wel oppassen dat ik mezelf niet over belast.

 6. Ik beweeg wel voldoende, ja! Fiets veel, doe aan yoga... Voel me ook echt niet chill als ik niet sport, alsof ik m'n lichaam iets ontneem ofzo. Haha... Maar moet het nu wat rustiger aan gaan doen, want baby!

 7. Ik heb ook t geluk dat mijn lichaam weer vrij snel in vorm was na Mn zwangerschap.. alleen Mn buik niet ie is na 1,5 jaar nog niet helemaal zoals ik zou willen maar dat komt omdat Mn huid veeel te veel gerekt is... en niet helemaal terug wil blijkbaar.. Mja ik en sporten wordt m niet.. dus ik mag niet klagen

 8. Ik denk het niet. Ik wil drie keer per week sporten, dat lukt meestal ook wel aardig, maar ik heb het idee dat dat veel te weinig is als je bekijkt dat ik verder dus vooral werk en dat ik dat zittend doe.

 9. Voorheen sportte ik vrijwel nooit. Lag liever op de bank te chillen met een zak chips. :-) Sinds anderhalf jaar ben ik wel met sporten bezig en ik merk dat ik na het sporten veel lekkerder in m'n vel zit. Het werkt echt als een soort therapie.

  Ik probeer 2x per week naar de sportschool te gaan en minimaal 2x per week een stuk te gaan lopen, maar op sommige dagen lig ik nog steeds met een zak chips op de bank. ;-)

 10. Ik ben veel te weinig met sporten bezig en neem er de tijd niet voor en dat is iets wat ik wel moet gaan doen! Ik loop al tegen de 40 aan en merk dat mijn lichaam het echt wel nodig heeft. Ik wandel wel elke dag een flink stuk, dus het begin is er :)

 11. Ongeveer een half jaar geleden was ik enorm sportief. Door school en werk sport ik vrijwel niet meer, maar vaak denken mensen van wel en krijg ik ook dingen naar mij toe geslingerd als 'je bent sportief zeg'. En dan voel ik mijzelf alleen maar weer schuldig dat ik niet meer zo sportief ben :(

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>