Besteklade pimpen met 2 voor en na foto’s!

laatje pimpen

De besteklades van mijn keukenkastje zien er vaak slordig en onverzorgd uit. Toen zag ik bij Zaanse Zolder foto’s van mooi papier dat ze had gekocht bij de Kruidvat, en ik kreeg een idee: waarom die laatjes niet bekleden met dat stevige papier?

Hoewel ik helemaal niet handig ben, ben ik heel blij met het resultaat. Mijn laatjes zien er niet meer haveloos uit, maar vrolijk met een vleugje nostalgie.

Besteklade pimpen

Schermafbeelding 2013 09 11 om 16.04.48
Voor
laatje pimpen
Na

Besteklade Xenos

Je kunt natuurlijk ook een losse besteklade kopen. Bijvoorbeeld bij Xenos. Bijvoorbeeld deze van uitschuifbare bamboe:

besteklade xenos

Voor 2,69 koop je een simpele witte bestekbak bij Xenos. Bij de Action ben je duurder uit: 5,95 voor een uitschuifbare bak.

Leestips

Is mijn make-over niet prachtig?!

Deze post verscheen voor het eerst in 2013 en is geupdate.

Similar Posts

16 Comments

  1. Jaren en jaren geleden heb ik diverse leuke placemats gekocht, sommige heb ik zelf op maat geknipt en in (bestek)laden en/of keukenkastjes gelegd. Eens in de 2 maanden haal ik alles uit een kastje, de placemats gaan heerlijk in het sop, de kastjes maak ik schoon en vervolgens gaat alles schoon en afgedroogd weer in de laden/kastjes. Het voordeel van placemats is dat je ze gemakkelijk staande schoon kunt maken en je hoeft niet meer eindeloos op je knieën te liggen om helemaal achteraan het onderste kastje schoon te boenen.
    Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.