Reacties

De beste gratis apps — 50 reacties

 1. Mijn telefoon heeft niet zoveel geheugen en teveel foto's, dus ik moet erg selectief zijn met de apps die ik er opzet. Ik denk dat ik Facebook en Instagram met meeste gebruik

  • Dat had ik ook met mijn vorige smartphone. Alle foto's had ik verwijderd en het geheugen bleef maar vol. Toen heb ik van narigheid maar een nieuwe smartphone gekocht.

 2. Ik wist helemaal niet dat hier een boek over gemaakt was, wat grappig. Ik denk dat vooral de oudere generatie best wat kan hebben aan zo'n boek. Mijn gratis apps waar ik niet zonder kan is whatsapp, facebook en instagram niet te vergeten...

 3. Handig overzicht lijkt me dat! Ik ben het meeste fan van de bancontact app en die van de trein/bus zijn natuurlijk ook handig meegenomen! Verder gebruik ik VSCO voor fotobewerking, ook helemeaal gratis!

 4. Wat grappig om uitgerekend in de bibliotheek, in een echt boek, een overzicht met beste apps tegen te komen. Er komen er natuurlijk altijd weer heel veel bij, maar het kan toch handig zijn. Ik zou zelf meteen naar het hoofdstuk Reizen gaan. Stond daar nog iets tofs bij?

  • Ja, dat is inderdaad wel een grappig contrast. Ik kan me niets bijzonders herinneren bij Reizen, maar reizen heeft ook mijn interesse niet zo dus heb ik niet goed opgelet...

 5. Ook mijn telefoon heeft niet veel geheugen over. Ik heb er Eurosparen en Reclamefolders op staan voor korting- en cash back acties.
  Grappig dat een boek over gratis apps 25 euro kost. Gelukkig ben je lid van de bibliotheek

 6. Mijn favoriete apps zijn die van mijn bank (om mijn saldo te checken) en ik heb een app waarop ik kan zien waar ik het goedkoopste kan tanken. Heel handig als je de hort op bent.

 7. Daar ook al een boek over... Van de bieb of zelf gekocht? Haha... nee, maar ik zou zelf niet snel zo'n boek aanschaffen. Echter wel handig om te weten. Ben zelf niet zo van de gratis apps; heb een bloedjehekel aan die ads die er dan inzitten

 8. Mijn lievelingsapps zijn Whatsapp, Instagram en Facebook. Het eerste wat ik dacht was wel: een boek over apps? Dat is al verouderd op het moment dat het uitkomt! Ik vind hem ook wel een beetje prijzig. Snap wel dat het voor andere heel handig kan zijn, want je ziet in de Google Playstore soms door de bomen het bos niet meer met al die verschillende apps. Leuke review!

 9. Poeh, ik heb nog niet echt een specifieke app. Social vooral Instagram, zeker nu ik kan switchen tussen accounts. Business is natuurlijk wordpress en Google analytics en om te gamen momenteel lords of mobile.

  • Dat is zeker waar Ilona. Zelf houd ik erg van boeken, en dan is dit een fijne methode. Maar online is het denk ik wel meer up to date. Dit boek heeft denk ik een korte houdbaarheidsdatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder