Reacties

Behang als metafoor voor het leven — 14 reacties

 1. Je hebt zeker een punt.
  Bij ons in huis zijn ook alle muren wit of heel lichtgrijs. Voor de kleur (want ik hou van kleur) heb ik wat mooie dingen aan de muren. Maar verder is het erg rustig en dat geeft ook veel rust in mijn hoofd.
  Wij hebben ook nergens prullaria staan. Ten eerste hou ik er niet van, ten tweede geeft dat te veel chaos in mijn hoofd en ten derde te veel werk bij het poetsen.

 2. Bij ons zijn de muren ook wit op een klein muurtje na wat zachtgroen is .Ook ik ben dol op veel leuke dingetjes in huis en dan is druk behang teveel .En mijn leventje is heel rustig ,soms een beetje TE rustig en zelfs saai eigenlijk

 3. Hier is net 1 muur in een hele mooie grijstint gechilderd, de rest is nog wit, precies om wat je zegt, en de woonkamer is al niet zo groot, dus ja... hoe bonter de boel, hoe kleiner het lijkt. Toch kijk ik nu naar series waar men allemaal bedrukt behang heeft, zelfs in de kleinste huisjes. Engels dus, en ergens in 1880 zitten we... met van alles aan de muren en bloemen en dan ook nog bedrukt behang... het kan wel dus. ;-)

  X

 4. Witten muren, grote meubelen en veel rood. Ik ben stap voor stap bezig met het pimpen van ons interieur. Dat moet geleidelijk en met beleid. Want mijn verkering is nogal gehecht aan zijn zooi.
  Van mij mag het leger en rustiger. Zo heb ik mijn leven ook graag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder