Reacties

Badkamerkast: waar moet je op letten? — 25 reacties

  1. Oh, wat een handige blogpost. Mijn badkamerkastje is van de ikea (je kent het wel, van dat goedkope hout). Op zich prima, maar na enige tijd begin je toch wel te merken dat het goedkoop hout is. Ik vind dat eerste kastje dat je plaatste zo mooi!

  2. Goed dat je dit onder de aandacht brengt, want zelfs kastjes die onder de noemer 'badkamerkastjes' verkocht worden, zijn vaak niet voldoende vochtbestendig. Zo heb ik ooit bij Ikea badkamerkastjes gekocht, die - net zoals jouw keukenkastje - helemaal 'opbolden'. Echt zonde!

  3. Wij hebben nu geen kast op de badkamer staan.Maar de tips zijn zeker handig wanneer dat straks misschien toch nodig is.Onze zoon zal het vast niet eeuwig goed vinden dat wij onze handdoeken in zijn kamer hebben liggen :)

  4. Hier nu dus een nieuwe badkamer dus nieuwe manier van inrichten, ik kom uit een badkamer vol kastjes en daar stop je meer in weg dan je lief is, hier in het nieuwe huis nu dus een uitzoekklus om uit te vinden wat ik wel en wat ik niet nodig meer heb, geloof me er kan heeeel veel weg haha...

  5. Zoals in het hele huis heb ik in onze badkamer ook een giga opbergruimte. Ja, dit klinkt heel opschepperig, maar het huis is zo ingericht dat er aan veel bergruimte gedacht is. Was ook heel makkelijk na de verhuizing om de dozen leeg te krijgen ;-)
    Op de badkamer hebben we een dubbele wastafel en een kast eronder. Ik bewaar daar schoonmaakartikelen en verzorgingsartikelen. Er zouden best handdoeken bij kunnen maar ik vind het frisser om die in de linnenkast te bewaren.
    Onze badkamer is al van begin jaren negentig en is helemaal in wit/zwart. Ik zou het zelf niet uitgekozen hebben, maar het ziet er allemaal nog prima uit. Gelukkig maar, ik houd niet zo van verbouwingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder