Reacties

Aloë Vera van de Action — 17 reacties

  1. Het schijnt goed te zijn voor je huid en voor mijn onderbenen zou het nog wel gaan denk ik. De laatste jaren is men in veel producten Aloë Vera gaan verwerken maar ik kan er niet tegen wanneer het te dicht bij mijn ogen komt, die gaan dan vreselijk jeuken. Jammer.

  2. Als ik mijn benen niet zo insmeren ziet het eruit als totaal uitgedroogde grond met kraters. Ik heb overal een erg droge huid en smeer heel veel.

  3. Ik vertelde op mijn werk (ik maak schoon op een zorginstelling) over de droge huid van mijn dochter en een van de verzorgsters van de bewoners gaf mij het advies om een zalf te proberen Cetamagrogol van Boots een hele mond vol maar het werkt erg goed, wel wat duurder in aanschaf maar je doet erg lang met een tube.

  4. Ik ben wel benieuwd of het werkt! Voor droge huid is het vaak ook wel lekker om je in te smeren als je nat onder de douche vandaan komt. Daarna jezelf droogdeppen. Dan heb je niet van die supervette handen, het spul trekt sneller in en je huid schijnt het beter op te kunnen nemen. Misschien nog een mooie manier om die verzorging te combineren met 'makkelijk' ;-)

  5. Gebruik je dan ook geen crème voor je gezicht? Een pot vaseline schijnt ook overal goed voor te zijn, vooral als je ner grens tegen kan.

  6. Aloe Vera is geweldig spul, gebruik het ook dagelijks. Ik vraag me alleen een ding af, als zo'n pot 0,99EUR kost, en de Action verdiend er nog de helft aan, wat voor kwaliteit is het dan? Biologisch verbouwd? Boeren eerlijk betaald? Met water aangelengd? En wat smeer ik dan in hemelsnaam op mijn huid? Dus voor mij om die reden al niks... ik ga voor wat beters op mijn lijf...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>