Aloë Vera van de Action

Aloe vera Action

Als het gaat om persoonlijke verzorging, ben ik nogal gemakkelijk. Ik douche me elke dag, en dat is het dan ook wel. Het is me tot dusver niet gelukt om een dagelijkse routine te kweken waarbij ik een huidverzorgingsproduct gebruik.

Aloë Vera van de Action

Maar nou zei recent mijn jongste dochter terecht tegen mij: ‘Mam, je hebt een hele droge huid op je onderbenen!’ Ze adviseerde me aloë vera als oplossing. Zo kon het gebeuren dat ik afgelopen dinsdag na afloop van mijn leesgroep Filosofie een pot Aloë Vera kocht voor 0,99 cent bij de Action.

Betty’s Nature

De naam boezemt me in ieder geval vertrouwen in: Betty. Ik zie Betty gewoon al voor me. Ze is vast iemand die heel bewust met de natuur om gaat, en haar eigen producten maakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Oftewel, met de marketing en presentatie zit het wel goed ; )

Nu moet ik het alleen ook nog gaan gebruiken…

Lees ook mijn post Biologische schoonmaakmiddelen Action en mijn post over blauwe Nivea als dagcreme.

17 Comments

  1. Lot
  2. wil
  3. Johmar de Groot
  4. Johanna
  5. marrie
  6. Hannah

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh