Aloë Vera van de Action

Aloe vera Action

Als het gaat om persoonlijke verzorging, ben ik nogal gemakkelijk. Ik douche me elke dag, en dat is het dan ook wel. Het is me tot dusver niet gelukt om een dagelijkse routine te kweken waarbij ik een huidverzorgingsproduct gebruik.

Aloë Vera van de Action

Maar nou zei recent mijn jongste dochter terecht tegen mij: ‘Mam, je hebt een hele droge huid op je onderbenen!’ Ze adviseerde me aloë vera als oplossing. Zo kon het gebeuren dat ik afgelopen dinsdag na afloop van mijn leesgroep Filosofie een pot Aloë Vera kocht voor 0,99 cent bij de Action.

Betty’s Nature

De naam boezemt me in ieder geval vertrouwen in: Betty. Ik zie Betty gewoon al voor me. Ze is vast iemand die heel bewust met de natuur om gaat, en haar eigen producten maakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Oftewel, met de marketing en presentatie zit het wel goed ; )

Nu moet ik het alleen ook nog gaan gebruiken…

Lees ook mijn post Biologische schoonmaakmiddelen Action en mijn post over blauwe Nivea als dagcreme.

Similar Posts

17 Comments

  1. Het schijnt goed te zijn voor je huid en voor mijn onderbenen zou het nog wel gaan denk ik. De laatste jaren is men in veel producten Aloë Vera gaan verwerken maar ik kan er niet tegen wanneer het te dicht bij mijn ogen komt, die gaan dan vreselijk jeuken. Jammer.

  2. Ben benieuwd of het wat is; mijn huid kan ook heel droog zijn, maar ik kan me er dan ook weer niet druk genoeg om maken om actie te ondernemen;).

  3. Als ik mijn benen niet zo insmeren ziet het eruit als totaal uitgedroogde grond met kraters. Ik heb overal een erg droge huid en smeer heel veel.

  4. Ik vertelde op mijn werk (ik maak schoon op een zorginstelling) over de droge huid van mijn dochter en een van de verzorgsters van de bewoners gaf mij het advies om een zalf te proberen Cetamagrogol van Boots een hele mond vol maar het werkt erg goed, wel wat duurder in aanschaf maar je doet erg lang met een tube.

  5. Ik ben wel benieuwd of het werkt! Voor droge huid is het vaak ook wel lekker om je in te smeren als je nat onder de douche vandaan komt. Daarna jezelf droogdeppen. Dan heb je niet van die supervette handen, het spul trekt sneller in en je huid schijnt het beter op te kunnen nemen. Misschien nog een mooie manier om die verzorging te combineren met ‘makkelijk’ ;-)

  6. Gebruik je dan ook geen crème voor je gezicht? Een pot vaseline schijnt ook overal goed voor te zijn, vooral als je ner grens tegen kan.

  7. Aloe Vera is geweldig spul, gebruik het ook dagelijks. Ik vraag me alleen een ding af, als zo’n pot 0,99EUR kost, en de Action verdiend er nog de helft aan, wat voor kwaliteit is het dan? Biologisch verbouwd? Boeren eerlijk betaald? Met water aangelengd? En wat smeer ik dan in hemelsnaam op mijn huid? Dus voor mij om die reden al niks… ik ga voor wat beters op mijn lijf…

  8. Succes! Ik probeer dat ook wel eens. Dan smeer ik twee keer en daarna nooit meer. Te veel gedoe. Terwijl het best fijn voelt, zo’n ingesmeerd velletje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.