Reacties

Aldi-klant bij de Albert Heijn: met Aldi kar de AH in? — 22 reacties

 1. Ik wissel van karretje ja, nogal raar om met het karretje van Aldi door de AH te lopen, niet? Heb het ook nog niet iemand zien doen :)

 2. Ik neem aan dat bij jou de supermarkten naast elkaar zitten.
  Dat is bij ons dus niet het geval. Ik ga daarom nooit met het karretje van de ene winkel naar de andere. Ik denk ook niet dat ik het zou doen.

 3. Oh, ik doe dat ook hoor.
  Vind 't teveel gedoe om om te wisselen!
  Gisteren was trouwens Sophie (nog) niet helemaal lekker en wilde niet zover lopen. Toen heb ik een AH karretje door het hele winkelcentrum geduwd met haar erin! :)

  • Bij ons zitten de Lidl en Deen pal naast elkaar. Het komt heel vaak voor dus dat er mensen met een karretje van de één bij de ander komen.

 4. Bij ons zitten Aldi en AH ook naast elkaar, maar ik wissel wel van wagen. Ik kan me ergens wel voorstellen dat ze het bij een supermarkt niet leuk vinden als je met een wagentje van de concurrent rondloopt.
  Anderzijds neem ik wel eens een boodschappentas van de concurrent mee een winkel in. Dat dan weer wel!

  • Oh ja, dat is ook nog een issue inderdaad. Ik vind het ook altijd een beetje apart om met een tas van bijvoorbeeld de Jumbo naar de AH te gaan. Maar ook dat doe ik wel.

 5. In Den Haag Laakkwartier zit een parkeerdak met 3 rijen karretjes voor de 3 winkels die er zitten. Uit ervaring weet ik dat de j..bokarren het prettigst lopen,anderen kennelijk ook want er staan er meestal maar weinig en rijen van de andere 2.

  Tassen gebruik ik ook erg door elkaar.

 6. Hier staan de karretjes door elkaar van Aldi en Jumbo dus pak ik de eerstvolgende en doe in beide winkels mijn boodschappen met hetzelfde karretje. Ze zijn blij met iedere klant denk ik.

 7. Een klant is een klant. Dat je een karretje gebruikt van een "concurrent" en/of boodschappen tassen ... Wat maakt dat uit ?!?
  Commentaar gekregen? Laat ze maar praten! Echter bedank ze voor hun aandacht aan je

 8. een karretje is een karretje en dat karretje merkt er niets van of je nou bij Appie of bij willekeurig welke andere supermarkt dan ook (l)koopt, gewoon doen!

 9. Ik heb geen supermarkten naast elkaar en voor mij zou het niet handig zijn, ik heb geen auto dus ga altijd maar naar 1 supermarkt. Anders moet ik de fiets onbewaakt met boodschappen achterlaten... vind ik niet prettig!
  Maar waarom niet, als dat voor jou praktisch is. Geen probleem toch?

 10. hmm - zelf werk ik nu in een AH (in België) en er zit een Lidl boven ons - de manager heeft het toch niet graag dat er karretjes van de Lidl rondrijden bij ons in de winkel en heeft ons dan ook opgedragen om de klant er (netjes) op attent te maken.

  • En wat zeg je dan? Sorry mevrouw, maar de boodschappen die in deze kar liggen mag ik niet afrekenen van mijn baas? Wilt u ze terug leggen en een andere kar pakken?
   Of gaat je baas ze zelf overleggen?
   Bij ons zitten twee supers in een groot winkelcentrum en die karren zie je overal: ook bij de drogist, de schoenwinkel, enz. Pas als de mensen hun boodschappen binnen hebben rijden ze er mee naar de auto.
   Merel

  • Als een medewerker (op welke manier dan ook) tegen mij zou zeggen dat het niet mag, zou ik gerust m'n boeltje terug zetten in de schappen en weg gaan.. Of in ieder geval niet meer naar die winkel gaan. Puur en alleen omdat ik het flauwekul vind.
   Overigens kunnen supermarkten naast elkaar misschien beter een bondje met elkaar sluiten en gezamelijke wagentjes nemen?! Bij ons kun je de karren van de l. alleen maar aan de ene kant van het winkelcentrum inleveren, en de karren van de j. aan de andere kant. Gevolg: bij de l. karren staat een door klanten zelfgemaakte rij met j. karren en andersom..

 11. Toen de twee supermarkten bij mij nog tegenover elkaar zaten deed ik dat echt niet. Je loopt toch ook wel eens met een Aldi tas in de Jumbo, of andersom? Ik kan me daar echt niet druk om maken.

 12. Toen ik met de Aldi kar door de Ah reed,had ik ook een vreemd gevoel. Maar realiseerde me dat het ook andersom kan. En waarom geen bordje bij de karretjes? U kunt gerust een karretje van de de buren gebruiken! Probleem(je) opgelost.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>