Afspraak corona vaccinatie + Linkparty reminder

corona vaccinatie

‘Probeer eens of je online een afspraak kunt maken voor een corona vaccinatie,’ drong mijn man aan.

‘Dat kan nog helemaal niet!’ wist ik.

Maar ik besloot te demonstreren hoe ongelijk hij wel niet had.

Afspraak corona vaccinatie maken

Ik googlede ‘corona vaccinatie afspraak maken,’ en kwam terecht op coronatest.nl. Een enigszins misleidende naam, vond ik. Hoe dan ook, met geen enkel vertrouwen in een goede afloop, begon ik een soort hordeloop aan vragen te nemen.

‘Wacht maar,’ elk moment zeggen ze dat ik nog geen afspraak kan maken!’ vertelde ik mijn man, en klikte nog maar weer eens een antwoord aan.

Maar ik werd er zelfs niet uitgegooid toen ik mijn geboortedatum gaf.

Succesvol beantwoordde ik de ene na de andere vraag. En nu heb ik tot mijn verbijstering, en triomf van mijn man, een afspraak voor mijn corona vaccinatie op woensdag 9 juni a.s.

Watskeburt?!

Ik voel me wel een beetje verbouwereerd. Weliswaar had ik de vage notie om me braaf te laten vaccineren, maar ik vond het ook niet erg dat het nog niet aan de orde was.

Maar goed, door naar de wekelijkse linkparty reminder!

Linkparty reminder!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Leestips

Similar Posts

6 Comments

  1. Ik had verleden week al prik gehad. Behoorlijk pijne arm gehad. Het duurde maar 1 dag. Daarna is pijn verdwenen. 24 juni tweede prikje halen.

  2. Heb vandaag voor mijn man gekeken vandaag is het jaar 1971 aan de beurt in t via digid te doen. Moet je nog later geboren zijn dan kunnen ze alsnog je afspraak eruit halen. Mijn man kan ivm werk alleen in t weekend de afspraak maken dus mieten we nog even de brief met code afwachten zodat we een gerichte afspraak kunnen maken

  3. Ik heb ook een afspraak! Twee zelfs. Eerste week juni en midden juli. Ik hoorde het op de radio en nog eerder van een app-groepje van de middelbare school. Meteen online ‘roulette’ gespeeld. Als de locatie of tijden niet fijn waren dan terug, opnieuw postcode en dan kreeg je nieuwe opties. Ik ben heel blij dat ik een afspraak heb kunnen regelen. Inderdaad volgt de uitnodigingsbrief nog. Maar ik was wel al aan de beurt met mijn geboortejaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.