Reacties

Afspraak corona vaccinatie + Linkparty reminder — 6 reacties

  1. Heb vandaag voor mijn man gekeken vandaag is het jaar 1971 aan de beurt in t via digid te doen. Moet je nog later geboren zijn dan kunnen ze alsnog je afspraak eruit halen. Mijn man kan ivm werk alleen in t weekend de afspraak maken dus mieten we nog even de brief met code afwachten zodat we een gerichte afspraak kunnen maken

  2. Ik heb ook een afspraak! Twee zelfs. Eerste week juni en midden juli. Ik hoorde het op de radio en nog eerder van een app-groepje van de middelbare school. Meteen online 'roulette' gespeeld. Als de locatie of tijden niet fijn waren dan terug, opnieuw postcode en dan kreeg je nieuwe opties. Ik ben heel blij dat ik een afspraak heb kunnen regelen. Inderdaad volgt de uitnodigingsbrief nog. Maar ik was wel al aan de beurt met mijn geboortejaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>